perjantai 15. toukokuuta 2015

Kuulumisia keittiöstä.

Joko te olette kyllästyneet meidän keittiökuviin? Ja aina samasta kulmastakin! Tämä vaan taitaa olla lempipaikkani koko talossa..

Jos ei nyt ihan hempeilyksi menisi, niin kerrottakoon että mikro levisi jonkin ylijännitepiikin vuoksi. Ja että yhdessä tuolissa oli väärät osat mukana ja sitä jonotettiin ikeassa toista tuntia. 

Puolet asioista unohtuu ja sitä kompastelee asioihin, joita ei tiennytkään omistavansa. Sain kommentin, että muutossa on jännää etsiä tavaroille uusia paikkoja. Allekirjoitan tuon täysin, se on ihanaa! Mutta arvaattekos kuinka jännää on se, ettei enää sen jälkeen niitä löydäkään :D

Rempparadiossa soivat huuliherpes, peräaukon kutina ja punkkilääkkeet ovat tehneet korvamatona lähtemättömän vaikutuksen. Mutta tiedättekö mitä? Tänään on perjantai, joten vaikka lempiviinin kaksi pulloa olivat korkkivikaisia, taidan avata sittenkin siiderin, pestä pikkuwc:n kaakeleiden saumat höyrypesurilla ja nauttia illan hiljaisuudesta.

Paperikassissa on ihana uusi ib laursenin leipälaatikko, joka sekin etsii paikkaansa. Varmaa on kuitenkin, että se oli täydellinen valinta juuri tänne. Ihanaa viikonloppua!

ps. muistattehan äänestää kesän kuuminta blogia! vaikka sitten sitä, jossa ne keittiökuvat on aina samoja :D


8 kommenttia:

  1. No mutta noin ihanasta keittiöstä jaksaa katsoa kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis keittiö :) Muuttaessa on myös ihana karsia kaapin perällä olevaa tavaraa jota ei todellakaan enää tulee käytettyä. Aloittaa puhtaalta pöydältä ;)

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia jaksaa katsella päivästä toiseen, vaikka sitten just aina sieltä keittiöstä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥