sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesäinen juustokakku.

Kiitos oikein paljon edelliseen postaukseen tulleista kehuista! Kyllä se vaan lämmittää mieltä, kun saat jotain aikaiseksi (uskokaa tai älkää, mutta täällä sitä on _paljon_) ja joku huomaa sen. 

Eilen saimme myös sukulaispoitsuja  kyläilemään iltasella ja väkersin pikaisen juustokakun meille aikuisille. Vaikka suurin osa taisikin mennä yhden pienen suuhun :)


Käytin pohjana tätä Kaaosta ja Kukkamekkoja -blogista bongattua ohjetta, mutta kerma vaihtui lennosta vispiksi ja sitä oli vain yksi purkki. Tomuakaan ei ollut kaapissa kuin tomut, joten oma kakkuni ei ollut kovinkaan makea. Makeuden toivat sitten tuoreet ja mehukkaat marjat! Pohjankin muutin gluteenittomaksi ja voita meillä on harvemmin kaapissa, joten maidottomalla margiksella mentiin.

Paha sanoa, miten hyvä siis alkuperäinen ohje on, mutta tämä onnistui ainakin loistavasti. Eikä muuten vain minun mielestäni ;)

Huomenna tarjoilenkin teille lapsiperheen kesäreissuvinkin! Sitä odotellessa, rauhaisaa sunnuntaita ihanat.


2 kommenttia:

  1. Kakku näyttää ihanalta noiden marjojen kanssa! Mäkin oon joskus tehnyt vähemmällä sokerilla tämän samanlaisesta syystä ja ihan hyvää on ollut, kun on ollut marjoja päällä :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥