maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lomalla Helsingissä.





Ajattelin palata vielä muutaman sanasen meidän lauantaiseen lintsireissuun ja Helsingin matkaan. Eilen vietimme aikalailla koko päivän rantsussa, joten kone oli muutamaa työjuttua lukuunottamatta kiinni :)

Nuo huvipuistoreissut ovat kyllä sellaisia, että puristavat viimeisetkin mehut sekä aikuisista, että lapsista. Yleensä ajamme illaksi kotiin, mutta tällä kertaa yhdistimme tähän yöpymisen Helsingissä.

Vaikka oma sänky on pitkän päivän jälkeen ehkä se paras paikka, toisiksi paras lienee hotellin sänky (ja aamupala).



Yövyimme Mannerheimintiellä sijaitsevassa Scandic Parkissa, josta pääseekin loistavilla kulkuyhteyksillä aikalailla joka paikkaan, etenkin linnanmäelle. 

Täytyy myöntää, että olen Scandiceissa yöpynyt vain kolmisen kertaa, mutta kaikki ovat olleet todella positiivisia kokemuksia. Ketju tuntuu olevan lapsiperheiden suosiossa ja tuolla Parkissakin oli otettu lapset hyvin huomioon.


Saavuimme vasta illalla hotellille, mutta Muru ja lapset lähtivät vielä testaamaan uimamahdollisuudet Helsingin kattojen yllä. 

Suurin osa huoneista, aula-, kokous- ja juhlatilat ovat uusittu vuoden 2014 aikana ja ovat kyllä viimeisen päälle tyylikkäitä. Murukin vanhana hotellikonkarina ja työmatkalaisena totesi, että yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. 

Pienikin uudistus voi olla todella merkittävä asiakkaalle. Kiinnitättekö te yleensä huomiota yksityiskohtiin hotellihuoneissa?


Meille on yleensä tärkeää hyvät yöunet ja huoneiden äänieristys. Siihen liittyy myös nukkumisrauha, joten mahdollisuuksien mukaan pyrimme yöpymään väliovellisessa ns. combi-huoneessa. Isot lapset nukkuvat toisessa huoneessa omassa rauhassaan ja me taas saamme Pienimmän kanssa oman nukkumisrauhan. Suosittelen lämpimästi :)


(yhteistyössä scandic)

10 kommenttia:

 1. On kyllä tyylikkään näköinen hotelli, pakko sanoa! nimim. juuri katsellut hotelleja ympäri Suomen ja kaikenlaista näkynyt. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeaikoina myös hotelliketjut ovat pikkuhiljaa ymmärtäneet, että asiakkaat toivovat ehkä muutakin, kuin niitä 80-90-luvun plyysiä ja kukkia ;)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta, lomalta, vaikkei kaukana kotoa olisikaan.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin sitä malttoi jäädä nauttimaan valmiista, vaikka kotiin on aina ihana mennä ♥
   Erikseen on tietysti nuo pidemmät matkat, mutta juurikin näin lyhyemmällä :)

   Poista
 3. Me yövytään Scandissa aina kun se on mahdollista, eikä vähiten sen vihreiden arvojen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreyteen on kiinnitetty todella paljon huomiota ja pidän myös siitä, että henkilökuntaa on tarpeeksi :) Yksittäinen työntekijä ei ainakaan vaikuta stressaantuneelta..

   Poista
 4. Hei, tehän olitte ihan meidän naapurissa :) Siis kirjaimellisesti, me nimittäin asutaan viereisen crowne plazan takana, scandic näkyy ikkunoista sekin. Tosi kivalta näyttää tuo uudistus, sitä on tosiaan pari vuotta jo rempattu, ihan kiva nähdä lopputulos. Jos en asuisi ihan vieressä, voisin mielellään yöpyäkin tuossa. Viime talvena, kun vuosipäivän kunniaksi vietettiin kaupunkiloma Helsingissä, haluttiin kuitenkin katsoa kaupunkia eri laidalta ja yövyttiin Klaus K:ssa. Lähilomakin virkistää kummasti, hotellista tulee ihan reissuolo vaikka olisikin kotikaupungissaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on koti ihan pääkallopaikalla, aika mageeta!
   Fanitan ihan täysillä Helsingin keskustaa ja muitakin alueita, mutta jotenkin en osaisi asua siellä :)
   Klaus K:ssa en olekaan koskaan käynyt, Murun kolmikymppiset pidettiin siellä aikanaan, mutta minäpä olin kotona hoitamassa sairaita lapsia :p

   Poista
 5. Kylläpä näyttää hyvälle! Kivoja yksityiskohtia ja siistiä ja tyylikästä.:) Jostain syystä me käytetään lähes aina S-ketjun hotelleja matkaillessamme. Kun täytin 40, mieheni oli lasten kanssa Lahden uusitussa Scandiikissa yötä, sillä juhlat olivat vain naisille. Mies sanoi, että oli hauska kokemus olla yötä hotellissa niin lähellä kotia ja olivat tykänneet uusitusta ilmeestä.:)
  Täytyy laittaa muistiin vinkkisi, viimeisimmästä Helsingin yöpymisestä onkin jo aikaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mekin olemme yleensä s-ryhmän hotelleissa!
   Veikkaan eniten syyksi sitä, että saa maksettua bonuksilla ja kertyy bonuksia. Voi, kun scandic olisikin niissä mukana :)

   Lahdessa en olekaan käynyt, ainoastaan nyt tässä Parkissa, Turun Juliassa ja sitten Tampereen Cityssä. Kaikki ovat olleet tosi hyvä kokemuksia!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥