keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Pienen wc:n päivitys.

Aloitan tämän postauksen toteamalla, että kylläpäs pientä tilaa on hankalaa kuvata keinovalossa. Olisi pitänyt olla sitä ja tätä, että nämä kuvat pääsisivät lähemmäksi omia vaatimuksiani, mutta nyt saatte tyytyä näihin ja uskoa minua, kun sanon, että livenä meidän vessa on tosi paljon kivempi :D

Niin paljon varmaan, kuin ihmisiä kiinnostaakin kurkkia toisten vessoihin, niin tämä olkoon blogissa siitä syystä, että on toinen niistä kahdesta remonttikohteesta, mitä meillä tehtiin täällä.

Tämä oli alkuperäinen 1990-luvun wc ja halusin ehdottomasti päivittää sen. Asiasta ei keskusteltu :D


Tänne remontoitiin kokonaan uusi laatoitus, itseasiassa vanhan päälle. Sekä seinät, että lattia ovat laatoitettu vanhan laatan päälle.

Seiniin valittiin suurta valkoista mattalaattaa ja lattiaan tuollaista greigen väristä pienempää mattaa. Alunperin lattian oli tarkoitus olla suurta laattaa, mutta se ei sitten sopinutkaan tarkoitukseen. Nyt on sitten parin neliön verran saman väristä suurempaa laattaa odottamassa käyttötarkoitusta :D


Minulla on tuossa isossa keittiötölkissä matkamuistoja reissuilta. Kertakaikkiaan rakastan noita pieniä saippuoita, en niinkään pulloja ja otan mukaani aina reissusta.

Muita matkamuistoja ovat esimerkiksi kynttilän juurella Forum Romanumista Italian reissulta poimitut kivet.


Saimme tupaantuliaislahjaksi aivan ihanan setin, johon kuului pyyhkeitä, diffuuseri, sekä saman sarjan käsisaippua (odottaa nykyisen loppumista) ja se onkin ollut kovassa käytössä.


Tuo pieni wc ei ole vesieristetty tila, eikä ns. kostea tila, joten remontti oli hyvinkin yksinkertainen. Silti se toteutettiin remonttiliikkeen kanssa. Meistä ei kumpikaan Murun kanssa ole oikein mitään remppareiskoja ja noh.. tiedättehän te nyt minun taitoni. Tunnetta ainakin löytyisi ;)


Alla vielä tilanne josta lähdettiin liikkeelle, älkää välittäkö remppareiskan peiliselfiestä :)


6 kommenttia:

 1. Wc:n kuvaaminen onkin melkoisen haastavaa. Huh, tiedän. Kello tuo kivaa särmää muutoin niin romanttiseen wc:hen. Ihanaa, että tuo romanttinen sisustus on löytänyt tiensä teille taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sittenkun on vielä liian laiska kaivamaan jalustaa ja säätämään valotusta ja laajislinssiä, ja ja.. :D
   Kiitos, tää on kyllä niin meidän juttu!

   Poista
 2. 90-luku on kyllä jotain... :D Meidän vuokrakodista löytyy ysäri keittiö ja ysäri kylppäri plus retro vessa vuodelta -82! :D Jep.

  Hieno muutos!!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥