torstai 9. heinäkuuta 2015

Syysuutta, alea, alekoodia ja arvonnan voittajaa.

Jeriikaan on tullut Molo Kidsin syysuutuudet ja nappasin niistä omat suosikkini tähän kollaasiin.

Tirppa on alkanut kiinnostua pikkuhiljaa omasta tyylistään ja alta löytyykin sellaisia, mitä hän itse valitsisi syksyksi vaatekaappiinsa. Toki sillä erotuksella, että äiti lisäsi mukaan housut. Hän kun huitelisi mekoissa ja hameissa edelleen.

Selkeästi huomaa silti, että tyyli alkaa muotoutua koululaisemmaksi ja isoksi tytöksi. Mennäänhän tässä sentään jo ekalle luokalle kouluun!

Nopsteri sen sijaan suosii mahdollisimman yksinkertaisia, sekä pelkistettyjä vaatteita. Levottomat kuviot tekevät hänetkin levottomaksi ja esimerkiksi pääkallot (ei sentään leijonat) tekevät olon epämukavaksi. Skeittityyppi olisi kyllä tosi cool hänestä :)

Jos Pienimmältä kysyttäisiin, hän ottaisi tyllihameen ja kumisaappaat ja kieltäytyisi pukemasta mitään muuta :D Mutta senhän te jo tiesittekin parin postauksen takaa..

Mitäs te tykkäätte näistä uutuuksista? Minusta jatkaa kivasti Molo Kidsin linjaa ja sopii yhteen toistensa kanssa :)


Jos Molo Kids iskee, niin kannattaa klikkailla Jeriikaan shoppailemaan. Siellä on nimittäin lisätty välikautta aleen, sisävaatteita löytyy -30%-50% alella. Ja jos on oikein alehaukka, kannattaa hankkia kokonainen kaapillinen syksyyn, sillä koodilla prinsessa10 saat vielä -10% lisäalennuksen kaikista alessa olevista tuotteista.

Koodi on voimassa 9.-19.7.2015 ja sen voi käyttää vain kerran.

***

Ja sitten vielä ne arvontojen voittajat.. Aikuisten värityskirjat arvoin seuraaville:

yritän jatkuvasti opetella näkemään asiat positiivisessa valossa, mutta vaikeaa se on. stressiin auttaa neulominen, asioiden hyväksyminen ja antaa itselleen aikaa myös niihin negatiivisiin tunteisiin. Toivoisin tuota tekstikirjaa (teksikirja)Ihana teksti! Posiitivinen ajattelu, kuinka vaikeaa se onkaan välillä! Apuna yritän käyttää tietoista suhteellistamista ja katsoa ongelmiani ikään kuin ulkoapäin. Miltä ongelmani näyttävät isommassa mittakaavassa? Millä oikeasti on merkitystä? Joskus myös yritän ajatella, että hengähdä, pian asiat jo näyttäytyvät paremmin.

Olisipa ihanaa saada tuo värityskirja, juuri vasta kuulin että tuollaisia on aikuisillekin! Kuinka mieletön ajatus!! Teen töitä puhelimessa, joten samalla tuollainen värittely voisi olla aika kivaa :) Ja kuvallinen olisi ihan mun juttuni. (kuvallinen)"


Ja Särkänniemeen lähtee:

Mukana arvonnassa, kesällä on tarkoitus pistäytyä Tampereella täältä pohjoisesta. karpaloita(a)gmail.com"

Onneksi olkoon! Laitan voittajille sähköpostia, kunhan vaan ehdin :) Jos bongasit itsesi voittajista, voit myös laittaa postia minulle lapetiteblogger@gmail.com.


1 kommentti:

  1. Jee:) Nyt taitaa toinen Tampere-päivistä kulua tiivisti Särkänniemessä. Lapset tuskin vastustaa. Toivottavasti ilmat olisivat hieman kesäisemmät siellä.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥