perjantai 7. elokuuta 2015

Tirpan valtakunta.

Sain vihdoin napsaistua kuvat Tirpan hieman keskeneräisestä huoneesta, joten olkoon nyt viikonlopun kunniaksi vuorossa sen esittely :)

Huonetta ei ole millään tavalla stailattu, vaan esiintyy sellaisena kuin on. Tavarat niillä paikoilla, kuin neitokainen on parhaaksi siivotessaan katsonut. Tähän huoneeseen ei ole tehty minkäänlaista remonttia muuton yhteydessä, eikä uusia kalusteita verhotankoa lukuunottamatta ole hankittu.

Sen sijaan talon hankinnan yhteydessä ostimme vanhoilta omistajilta muutaman jutun, eli pyysimme jättämään seinävalaisimet paikoilleen (jo ihan tapetinkin vuoksi), sekä peilin seinälle kirjoituspöydän ylle.


Sänky on puolikas unipuun kerrossängystä, joka oli vanhassa kodissa tyttöjen yhteisessä huoneessa. Itseasiassa tässä samalla, kun kirjoitan tätä, tuli idea, että meillähän on pikkuparveen tarvittavat varusteet ja mahdollisesti pientä muutosta tiedossa.. :D

Leikkitilaa ei nimittäin ole koskaan liikaa barbileikeille ja itse en pidä siitä, että sänky olisi leikkipaikka. Sen alle kun taitaa olla mahdollista tehdä vähän tilaa..

Tuo kullanvärinen peili on tällä hetkellä säilytyksessä Tirpan huoneessa ja mahdollisesti saa uuden värin, jos jää tuonne.


Kirjoituspöytä toimitti vanhassa kodissa yläkerran työpöydän virkaa ja kieltämättä se on aivan passeli tänne. Kaipaisin siihen lisää laatikkotilaa, mutta täytynee keksiä jokin kiva säilytysjärjestelmä noihin kaappeihin.

Keskellä oleva laatikko on sen verran matala, että sinne saa vain kyniä ja ponnareita. Pöydän vierestä löytyy naulakko puolikäytetyille vaatteille, sekä käsilaukuille ja muille tarpeellisille, esim. kuulokkeille.


Pöydältä löytyy oma kaiutin meidän sonos -järjestelmään, josta Tirppa voi kuunnella haluamaansa musiikkia. Hänelle on olemassa oma spotify-tili, josta valitsee omat suosikkinsa.

Toin Pariisista tuliaisiksi tytöille omat kirjoitusalustat, joista molemmat olivat tosi iloisia. Varsinkin isompi tykkää piirrellä tusseilla, joten alusta on tarpeellinen.


Tirppa on meidän lapsistamme sikeäunisin, joten hänen huoneensa on sijoitettu olohuoneen läheisyyteen. Harvemmin siinä kukaan oleskelee enää lasten nukkumaanmenon jälkeen, mutta noin keskeisellä paikalla on eniten myös läpikulkuliikennettä.

Kun huoneeseen astuu sisään, molemmilla puolilla on korkeat kaapistot säilytykseen. Siitä olen kyllä onnellinen, että meillä tuota säilytystilaa on sisälläkin runsaasti. Ulkona ei niinkään..


Huone on tosiaan kesken ja odottaa esimerkiksi oikeanlaisia verhoja. Vieläkään en ole ihan varma, ovatko ne vaaleanpunaiset vai valkoiset. Beiget nyt olivat ainakin liian tummat.

Taulujakaan emme ole vielä ripustaneet ja kaapissa odottaa harsokaton viritystä paikoilleen. Hiljaa hyvä tulee :)


11 kommenttia:

 1. Miten kaunis ja ihana tunnelma huoneessa <3 Niin ihana tuo tapettikin, hempeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Tapetti tosiaan oli jo huoneessa, sopi sinne passelisti :)

   Poista
 2. Ihanan valoisa huone. Kauniit nuo tapetit! Tuon kirjoitusalustan takia pitänee alkaa suunnitella matkaa Pariisiin. Huikean ihana! Meillä esikoisen huone kaipais kirjoitusalustaa, mutta en oo mistään löytänyt mieleistä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone ja ihanat sävyt :)

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää, itse en huomaa keskeneräisyyttä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Niin kai se on, että itse sen huomaa eniten.. :)

   Poista
 5. Ihana huone, hempeä ja rauhallinen <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana ja kaunis huone :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥