perjantai 25. syyskuuta 2015

Kehonpainoharjoittelu osa 3.

Eilen oli viimeinen tunti JM-Sykkeen järjestämällä kehonpainoharjoittelun peruskurssilla. Kurssi koostui siis neljästä viikosta ja kahdesta viikkotunnista, yhteensä kahdeksan tuntia. Etukäteen jo hieman harmitti mennä paikalle, sillä fiilis oli haikea. Nyt se loppuu.

Meillä on ollut tosi kiva porukka, hauskaa, hyvät ja asiansa tuntevat valmentajat, sekä mahtavat tilat. Jokainen on yrittänyt parhaansa, vienyt itsensä kokeilemaan uusia asioita. Löytänyt itsestään rohkeuden nousta seisomaan käsillään tai huomannut, että jokin osa kaipaa huomattavasti lisää harjoittelua.

Ryhmässä oli aikalailla kaikki eri ikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa, sekä eri kuntoisia. Osalla myös rajoitteita liikkuvuuteen. Kaikki kuitenkin saivat henkilökohtaista valmennusta ja liikkeet yksilöitiin tarpeiden mukaisesti. Nämä pienet ryhmät ovat vaan niin paljon parempia, kuin isot ryhmäliikuntatunnit.

Omaan liikkumiseeni ja ajatuksiini peruskurssi on vaikuttanut aika paljonkin. Liikuntaa ei ole pakko harrastaa verenmaku suussa, vaikka kovaa juokseminen onkin välillä tarpeen. Tehokas treeni voi olla myös helpompaa ja silti on antanut kaikkensa. Joka päivä kannattaa kokeilla vähän, se pitää liikkuvuutta yllä, on parempi kuin ei mitään. Motivaatiota on pitänyt yllä myös se, että tuloksia tulee nopeasti, jopa yhden harjoituksen aikana!Viimeisen tunnin päätteeksi kukaan ei oikeastaan halunnut lähteä kotiin, kaikki jäivät vähän notkumaan tiloihin. Sovittiin osan kanssa, että ensi viikolla nähdään. Me mennään jatkokurssille!

Kun peruskurssin on käynyt, voi jatkaa harjoittelua osallistumalla kehonpainoharjoittelun viikkotunneille. Nämä menevät aina kuukauden sykleissä, eikä tarvitse sitoutua esimerkiksi vuodeksi. 

Viikkotunnit koostuvat taas useista tasoista ja muutamasta tuntityypistä yhdistellen. Vähän jännittää, sillä osa siellä on ollut mukana jo vuoden alusta, toinen osa toukokuusta. Kysyin, että pärjääkö siellä? Kyllä pärjää. Liikkeet tehdään taas oman tason mukaisesti.

Nyt odotan todella paljon tulevia viikkotunteja. Tiistait ovat jatkossa viikon kohokohta! Ensi viikolla muuten alkaa uusi peruskurssi, käykää ihmeessä ilmoittautumassa sinne, muutama paikka on vielä vapaana :) KURSSITIEDOT LÖYTYVÄT TÄSTÄ

Itse en muuten ole uskaltanut nousta vielä seinälle, uskon että sekin on vielä saavutettavissa.. Iloista viikonloppua, minä ainakin aion ottaa siitä kaiken irti ja odotan jo uudella palolla ensi viikkoa!


(postaus toteutettu osana yhteistyötä JM-Sykkeen kanssa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥