perjantai 11. syyskuuta 2015

Maailman kaunein kukkaruukku.

Kävin tässä eräänä päivänä hieman täydentämässä lasten vaatevalikoimaa ja samalla reissulla törmäsin tähän maailman kauneimpaan kukkaruukkuun! Nyt on kuulkaa niin turhanpäiväistä asiaa, mutta en vain voi itselleni mitään :)

Olen jostain syystä, ehkä tämän talon fiiliksen vuoksi, alkanut kiinnittämään huomiotani vanhoihin, tai vanhan näköisiin sinivalkoisiin astioihin. Yksi vanha arabian kannu kaapista löytyykin, mutta lautaset, kupit jne kiehtoo.

Kun näin tämän stockan kukkaosaston pöydällä, en vain voinut jättää ostamatta. Sopivaa kukkaa en sieltä löytänyt, joten ihan k-kaupan fiinin callunan törppäsin siihen. Minullahan oli jo viime syksynä calluna sisällä tuomassa syysfiilistä ja se kesti kyllä tosi hyvin huoneilmassa, kunhan vaan muisti kastella. Kastelu ei muuten ole se minun vahvuuteni..


Nyt seuraava aihe onkin, että sijoitanko tämän keittiön saarekkeen päälle, jossa tykkään pitää aina kukkia, vai olisiko sen paikka sittenkin takkahuoneessa. Molempiin se sopii, mutta onkohan tuossa vähän liikaa kuviota takkahuoneen tapetin, takan laatoituksen ja ruukun kanssa..


Näillä mietteillä lähden ottamaan viikonloppua vastaan :D Muru tuli juuri työmatkalta, lapset kotiutuu pikkuhiljaa koulusta. Olemme sopineet, että tänään syödään toiveruokana nachopeltiä ja katsotaan yhdessä telkkaria. Ihan vaan omalla porukalla.

Sitä ennen ajattelin kuitenkin käydä hilpaisemassa iltalenkin, jotta pääsee karistamaan viikon pölyt jaloista. Onko teillä viikonloppusuunnitelmia?

ps. FB:n tykkääjämäärässä meni tuhat rikki, joten nostan sille ehdottomasti lasin punaviiniä tänään! Olen niin iloinen ja kiitollinen asiasta, että meinaa järki lähteä. Kiitos ihan jokaiselle tykkääjälle, lukijalle, seuraajalle ja kommentoijalle. Ootte supertärkeitä!

pps. mihin kukkaruukku?


6 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis ruukku! :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Tuo on ihana, i-ha-na! Mä haluun samanlaisen!!! :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana <3. Tuollaiset löydöt ovat just ihan ykkösiä - joskus on vaan toimittaja, kun jokin asia sykähdyttää ihan erityisesti =). Sellaiset ilahduttaa pitkään ja isosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!
   Ja sen tietää, että jos jää yhtään mietityttämään, niin kannattaa tehdä u-käännös ja toimia, ennenkuin on liian myöhäistä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥