perjantai 4. syyskuuta 2015

Olohuoneen laskutilaongelma.

Minulla on unelma..! Eikun siis ongelma. Tai tavallaan molempia. Yhdistetyn olo- ja ruokailutilan oleskeluosio on keittiön (makuuhuoneen, takkahuoneen ja..) ohella yksi kotimme lempipaikoistani. Istumme siinä usein iltaisin ja yhtä usein kun lapset ovat menneet jo huoneisiinsa saatan salaa syödäkin sohvalla. Tätä en tietenkään tunnusta kenellekään, sillä sohvalla ei saa syödä.

Pidän kovasti siitä tunteesta, kun kupillinen kuumaa on kädessä, jalat tuossa rahilla ja saa vihdoin hieman levähtää.

Ongelmana on kuitenkin se, että meillä ei ole minkäänlaista laskutilaa saatavilla. En myöskään ole valmis luopumaan rahista ja hankkimaan sen tilalle pöytää. Nyt olenkin alkanut miettimään, josko rahin päälle sopisi jonkinlainen tarjotin. Sellainen, minkä päälle voisi laittaa teekupin ja lautasen.

Tietysti pienen laskutilan voisi pöydän muodossa hankkia myös sohvan takkahuoneen puolelle.. Ruokapöydän puolelle on nimittäin tulossa ikkunalautaa.

livingroom trayLöysinkin muutaman tosi kivan, jotka voisi sopia meidän tyyliimme. AmandaB:n ja Riviera Maisonin tarjottimet olisivat kivoja, varsinkin tuo RM rottinkinen, mutta huomattavasti suurempana. Tietysti rottinkisen kanssa saattaisi olla se sama ongelma kuin pehmeän rahin, ei pysy vaan loiskuu.

Törmäsin etsintämatkalla myös kotimaiseen laatikkokauppaan, jossa vanhasta tehdään symppistä uutta. Myös heidän reunalliset tarjottimensa sopisivat tehtävään.

Miten te muut olette ratkaisseet oleskelupaikkojen laskutilaongelmat? Entä olisiko jollain vielä muita ehdotuksia?

Nauttikaahan perjantaista, se olisi viikkonlopun alku tänään :)

ps. tänään voisi olla ikeapäivä, takkahuone kaipaa mattoa ja verhoja..!


5 kommenttia:

 1. Mulla on sama ongelma yläkerran oleskelutilan kanssa, laskutaso puuttuu. Leffailtoina käytän tarjotinta tai porrasjakkaraa ( ei kätevä). Olen myös miettinyt rahia... Eli idea tarjottimesta rahin päällä saa multa kannatusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysinkin itseasiassa suuren tarjottimen tuohon eilen! ..liian iso :D
   Tänään sain kyläillessä ystävältä toisen, toivotaan että se sopii :)

   Rahista on oikeasti kyllä tosi hankala suostua luopumaan, arkkipyötä tai pöytähän ratkaisisi tuon aikalailla heti :)

   Poista
 2. Kaunista<3 Itselläni on sohvan käsinojalle tarkoitettu tarjotin Riviera Maisonilta ja se on kyllö ollut kätevä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥