perjantai 18. syyskuuta 2015

Perjantaipuuhissa.

Heipsan ja kivaa perjantaita! Täällä on menossa ihan perus perjantaihommat.. Töitä, siivousta, kukkia. Pihahommiin en taida tänään(kään) päästä, sillä aikamoisen sadekuuron lykkäsi. Ipanat ovat taas valinneet ruuan, mutta se mennee huomiselle, sillä isovanhemmat ovat viemässä ainakin isot ulos syömään. Mietin, että tuppaanko mukaan :D

Illalla linnoittaudun sohvalle katsomaan Vain Elämää muutaman muun lailla. Saa nähdä meneekö niiskuttamiseksi, sillä olen ihan kamala vollottaja. Ei sen väliä, onko kyseessä dokumentti vai jokin kevyt hömppä, minä saan varmasti silmäkulmat kostumaan. 

Eipä tässä oikeastaan mitään järkevää asiaa ollut, kuten yleensäkään :D Halusin vain ottaa muutaman kuvan ja jakaa ne teidän kanssanne. Nyt leipomaan!

ps. onko teillä perjantaipuuhia, siis sellaisia viikonloppuun valmistautumisia? vai kaadutteko vaan sohvalle työviikon jälkeen :D Entäs Vain Elämää? Katsooko sitä joku minun lisäkseni?


6 kommenttia:

 1. Siivousta ja vollotusta täälläkin! Kivaa viikonvaihdetta :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja tuo viirinauha <3 Saako udella mistä olet löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuo viirinauha on ostettu fb-kirppiksen kautta henkilöltä, joka on ostanut sen kirppikseltä. Yritin tiedustella alkuperää, mutta on siis kirppikseltä :/

   Poista
 3. Ihanan näköinen keittiö <3 täällä kans suunnitelmissa vain elämää, ja muuten vaan rentoilua loppuilta :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥