tiistai 1. syyskuuta 2015

Tervetuloa syyskuu!

Kaunista syyskuun ensimmäistä sinne ruudun toiselle puolen :) Vaikka en millään haluaisi päästää kesän rippeistä irti, olin salaisesti iloinen eilisestä kirpeästä aamusta, kun sain vetää takkia päälle. Elin pääni sisällä sellaisen seesteisen syksyisen hetken auringonpaisteineen ja värikkäine lehtineen. Voikun tulisikin upean kuulas syksy!

Aikalailla koko vuoden olen puhunut siitä, että pitää hidastaa ja toden totta! Elokuusta jäi käteen muutakin, kuin kiire. Toki kiirettä sekin piti sisällään, se nyt vaan on luonnollista minulle :D

Vietin ystävien kanssa aikaa, matkustin jopa yhden kanssa (mikä on tällaiselle arkajalalle hassua..). Sain olla osallisena blogiystävien kanssa elämyksellisessä päivässä Särkänniemessä me&i:n parissa. Noista me&i hetkistä jää aina ihan mahtavia muistoja!

Jatkoin uudessa työpaikassa opettelua, mikä on mahdollistanut todella paljon aikaa kotona. Pihan hoitoa ja kuopsutusta, siivousta ja sisustusta.


Meillä on sairasteltu jonkin verran, koettu yksi ikävä onnettomuus, joka herätti paljon ajatuksia. Aloitettu ekaluokka ja herkuteltu oman pihan antimilla, unohtamatta kuitenkaan uusia suosikkeja kaupasta.

Nautittu siitä lämpimästä kesäsäästä ja istuttu yöhön saakka viinipullojen äärellä puhumassa ja kuuntelemassa totuuksia. Samasta syystä maattu iltaan saakka sängyssä ja nautittu sitä seuraavan päivän tuomasta tavallisuudesta. 

Juhlittu synttäreitä ja tietoisesti jätetty puhelin ja muu media vähemmälle. Jätä puhelin sivuun ja seurustele ihmisten kanssa :)

Kaikenkaikkiaan siis todella onnistunut elokuu, joka jää mieleen opettavaisena. Elokuun tuomilla mietteillä on siis hyvä jatkaa eteenpäin, ehkä syyskuusta tulee vieläkin parempi! Toivottavasti teillekin :)

LINKING TO: 

14 kommenttia:

 1. Ihana, kaunis elokuukollaasi! Vaaleita, keveitä värejä ja pari värikästä ilopilkkua...
  Näin tuon Green Tea -pullon jossain jäätelöpaikassa ja muistin postauksesi siitä, mutta en kuitenkaan tohtinut maistaa. :)
  Tunnelmallista syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Hei sitä teetä kannattaa maistaa! Ei lainkaan niinkuin voisi kuvitella: suullinen hajuvettä. Vaan tosi raikas juoma :)

   Poista
 2. Tykkään sun kuvien värimaailmasta ihan hirveästi! Tuollainen valko-ruskea pienelleä ripauksella vaaleansinistä tai vihreää on just <3. :D

  VastaaPoista
 3. Täälläkin kesän jälkeen sairastelut alkaneet. Onnettomuudet ovat ikäviä! Toivottavasti kaikki on hyvin? <3

  Kaunis kollaasi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Meillä taitaa olla tänään seuraava jonossa flunssailemassa.. blah. Onnettomuudesta on selvitty ja kaikki ennallaan onneksi <3 Jopa hammas on korjattu hienosti!

   Poista
 4. Hieno elokuu, upeat kuvat :) Erityisesti kakku näyttää hyvältä ;D

  VastaaPoista
 5. Kiitos :)
  Kakku kuulemma olikin hyvää ja meni kokonaan :P

  VastaaPoista
 6. Täydelliset loppukesän sävyt näissä sinun kuvissasi, tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥