sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Tunnusta väriä.

Meillä on ollut siitä erikoinen viikonloppu, että isoin on ollut eilisestä aamusta poissa ja keskimmäisellä taas oli pe-la yökaveri kylässä. Eilinen sade tosiaan sotki työkuviot ja painuttiin täydentämään lasten vaatekaappeja perustrikoon merkeissä.

Kävin myös kaapit läpi ja huhheijaa siellä olikin vaikka mitä kirppikselle! Aluksi kaapeissa ei ole mitään pientä, sitten siellä ei ole mitään kivaa ja lopuksi siellä oli suurin osa pieniä :D Tirpan vaatteet siirtyy käytännössä suoraan Pienimmälle odottamaan, mutta nuo Minityypin ja Nopsterin lähteekin sitten kiertoon.


Tilalle löytyi ruotsalaisketjuista ihan tavallista käyttövaatetta kouluun ja päiväkotiin, kaikki oikeastaan samassa värissä :D Kyllä nuo kolme kahden hinnalla on sitten käteviä tarjouksia, varsinkin kun on kolme lasta vaatetettavana.

H&M olikin pienten valikoimaan lisännyt kokoja ja niitä on nyt 140cm saakka! Vitsit, että olikin kiva ylläri. Ne isojen vaatteet on vähän liian isojen tyylisiä näille pitkäjalkaisille ekaluokkalaisille..

Täällä sataa ja aurinko paistaa vuorotellen. Aamu luuhattiin meidän paikallisilla markkinoilla, josta löytyikin kiva puukori takkahuoneeseen. Loppupäivän olisikin sitten tiedossa lisää marjapuskien leikkaamista ja muita pihahommia, ehkä ihan pienen blogikierroksen teen tässä vielä.. Mitäs teidän sunnuntaihin?


6 kommenttia:

 1. Olipas ihania vaatteita, erityisesti nuo eläinkuosiset, uskoisin, että meilläkin yksi ekaluokkalainen ihastuisi noihin tosi kovasti. :) Pitääkin käydä katsomassa onko noita saatavilla 140-koossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leggareita oli ainakin 140 saakka kaupassa :) Tuo neule on 128cm ja tosi hyvän kokoinen. Leggarit 134cm ja sopivan pituiset Tirpalle, joka on pitkä ja hoikka. Eikä muuten ole vyötäröltä liian suuret!

   Poista
 2. Löytyikö nuo pupu leggarit ja kisu neule siis H&M:ltä? Aivan ihanat :) Ja myös niin meidän tytsin näköiset.
  P.S. Kiitos kivoista postauksista ja loistavasta tyylitajusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anna, olipa kivasti sanottu <3
   Ne ovat tosiaan h&m ja toinen vaatepino löytyi lindexiltä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥