sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Ensimmäinen adventti.

Ensimmäisen adventin aamu valkeni marraskuisena, lumesta ei ole enää tietoakaan. Voi ku saataisiin valkoinen joulu! Ajatuksia varjostaa täällä pikkupaikkakunnalla, lintukodossa, tapahtunut poikkeuksellisen raaka veriteko,  jonka uhri valikoitui sattumanvaraisesti, tutkitaan murhana.

Pikkujouluja viettänyt perheenäiti ei tullut enää kotiin. Ajatelkaa sen perheen joulua, niitä lapsia ja läheisiä. Voi, kun empatia ja suru olisivat konkreettiset asiat, joiden avulla voisin lähettää voimia heille. Uskoa parempaan tulevaisuuteen, vaikka mitään ei ole enää ennallaan.

Paniikkia ja vainoharhaa ei pitäisi lietsoa. Niin kauan, kuin tekijä saadaan kiinni, kuljetamme lapset autolla. Kamala ajatus: murhaaja vapaana. Harvemmin ne kai lähistölle jää.. 

Tänä aamuna sytytin kaikki kynttiläni yhden sijasta. Tuokoon ne valoa ja iloa!


8 kommenttia:

 1. Ei kamala, luin juuri iltalehdestä :( Mihin tämä maailma on menossa? Kaikki voimat ja ajatukset tämän kamalan menetyksen kokeneelle perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kuinka yritän miettiä jotain kaunista vastausta, olen edelleen sanaton :(

   Poista
 2. Oi miten kaunis tunnelma <3 Ihan järkyttävää, hyi kauhea mitä siellä on tapahtunut! Ei voi ymmärtää :(

  VastaaPoista
 3. Kaunis tunnelma kuvissa.
  Aivan kauheita tapahtumia, ei sitä voi sanoin kuvailla :(

  VastaaPoista
 4. Minua kylmäsi viime viikolla ajaa lähistöllämme ohi onnettomuuspaikan, jossa paloi kynttilämeri. Mutka, joka on todella liukas talvella, vei 12-vuotiaan tytön hengen ja äiti kuoli myöhemmin sairaalassa. Perhe ja läheiset joutuvat joka kerta ajamaan kotiin tuon paikan ohi.

  Aamuisin ei oikein tiedä, viitsiikö sanomalehteä avata ollenkaan :( -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥