maanantai 16. marraskuuta 2015

Joululahjavinkit osa 1.

Isänpäivälahjoja miettiessä törmäsin ihan mahtavaa kotimaiseen yritykseen, nimittäin Me We:n ja ajattelin kertoa siitä teillekin. Moni tuntee minut bloggaajana, joka puhuu muun muassa kotimaisen työn ja kotimaisten tuotteiden puolesta, pienyrittäjien tukijana. 

Viime jouluna esittelin teille mm. Zirkonellan ja blogissa on nähty myös aikasemmin Sudenmarjana tunnettu Design Marianne Kivimäkikin. Näiden lisäksi suosikkeihini kuuluu esimerkiksi kotimaiset Lumoan, sekä By Pia´s Design, unohtamatta tietenkään Silverjunglea.

Me We on järjestänyt tulevaksi jouluksi tapahtuman nimeltä Ainakin yksi kotimainen joululahja. Ideana on saada suomalaiset ostamaan suomalaisia tuotteita ja toki myös tuoda kotimaisia tuotteita ja pienyrittäjiä enemmän esille. Useimmiten varsinkin pienyrittäjillä on myös pieni markkinointibudjetti ja nämä viidakkorummun lailla markkinoidut tapahtumat ovatkin loistohomma tunnettavuuden kannalta. 

Käykäähän klikkaamassa itsenne tapahtumaan mukaan ja jakakaa tietoutta muillekin. Meidän joulupaketeista löytyy tänä vuonna ainakin Noshia ja muutama suomalainen lastenkirja tottakai. 

Mietittekö te lahjojen suomalaisuutta, entä löytyykö pukinkontista tänä vuonna vähintään yksi kotimainen tuote?
xmas - 1

Kuvat ovat me we:n kustomoiduista tuotteista, joita löytyy joka lähtöön. Lastenlapsille pipoja, rakkaalle pöksyjä ja sukkia kenelle tahansa. Lahja, joka tulee varmasti käyttöön :)

8 kommenttia:

 1. Meiltä ainakin löytyy kaikki joululahjat kotimaisina. Siitä on tullut vähän niinkuin meijän perheen juttu, että annetaan lahjoiksi isovanhemmille ja sisaruksille jotain käsintehtyä, tai pienen yrityksen juttuja :) Noshia aijon paketoida myös tytöille ja kummipojalle :) (Ehkä itellenikin ;D)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että tuet kotimaisia pienyrityksiä. Suomesta löytyy niin valtavasti osaamista, jota pitäisi vaan saada enemmän vietyä maailmalle. Törmäsin juuri muutama päivä sitten täällä Nykissä ostoskeskuksessa sattumalta Iittalan laseihin ja sisustuskaupassa Marimekon lakanoihin ja tuli niin hyvä mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa tuotteista onkin saatu hienosti eteenpäin ja maailmalle :)
   Vielä kun nämä pienyrittäjät, käsityöläiset yms saisivat lisää arvostusta ihan jo Suomessakin. Harva on nimittäin tänä päivänä valmis maksamaan käsitöistä..

   Poista
 3. Tämä on hyvä ajatus, laitanpa enemmän mietintään lahjojen alkuperää tänä vuonna!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥