perjantai 6. marraskuuta 2015

Pimp my toddler´s room!

Heipsan! Täällä on muutama päivä ihan kotoiltu, haisteltu liimaa, vietetty kevyttä detoxia, jonka vuoksi pesty vessaa ja niistetty. Onneksi olot on jo normaaleja ja elämä jatkuu :)

Kirjoittelin eilen tuosta Lasten PR:stä ja tänään jatketaan vähän samoilta tiimoilta. Riikka kysyi nimittäin, josko meidän lastenhuone kaipaisi uutta ilmettä ja tarjosi yhteistyön tiimoilta Pixistuffia, sekä Tresxicsiä testiin.

Molemmat merkit olivat minulle uusia tuttavuuksia, mutta superihania!


Muuton jäljiltä emme oikeastaan olleet vielä saaneet lastenhuoneita täysin kuntoon, vähänkuin listat, jotka kiinnitetään vasta ennen asuntonäyttöä :D

Pienimmän huoneessa on tämänkin jälkeen vielä laitettavaa vaikka kuinka, mutta eipä tällaisella intohimosisustajalla taida projektit koskaan loppua. Eikä se lasten mielikuvistuskaan lopu ja niitä ideoita kuuntelen toki mielelläni myös.

Pienimmällä on leikkikeittiö, jonka olen jo ajatellut siirtäväni leikkimökkiin, kunhan sellainen saadaan tuohon pihaan hankittua. Nyt keittiö sai ansaitusti lisäaikaa hauskoilla somisteilla, nimittäin Tresxicsin pilvihyllyillä, sekä Pixistuffin jäätelönaulakolla. Nyt on kokkaajan helppo asetella astiansa, sekä ottaa essunsa leikkeihin.

Tärkeintä oli, että ne asennetaan mahdollisimman matalalle mahdollistaakseen parhaan leikin :)Tähän saakka myös puolikäyttöiset vaatteet ovat lojuneet ties missä lattioilla, koska huoneesta on kokonaan puuttunut naulakot. Oletteko muuten huomanneet, miten tärkeitä nuo naulakot ovat myös lastenhuoneissa? 

Tresxics:n pilvinaulakoissa on yhteensä kahdeksan koukkua ja mukaan tuli vielä hauskoja tarroja, kuten hyllyissäkin. Ja koska vähemmän on enemmän, liimasin seinälle vain yhden naulakon ja hyllyn tarrat. Loput jää odottamaan jatkokäyttöä :) Nuo ovat muuten kangastarroja ja niitä pystyy siirtelemään uudelleen.


Sain myös alekoodin tarjottavaksi teille, mikäli haluatte päästä shoppailemaan näitä ihanuuksia vähän edullisemmin :) Nimittäin koodilla PRINCESS saat -15% Maxplayn valikoimasta! Koodi on voimassa 10.11.2015 saakka. Shoppailuiloa viikonloppuunne :)

(tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan, en hyödy rahallisesti linkkien klikkailusta)

ps. edelleen tekstissä on asetteluongelmia :( ja olihan erikoista yrittää kuvailla huoneessa, jossa toisesta suunnasta tulee keinovalo ja toisesta luonnonvalo :D

10 kommenttia:

 1. Kiitos, kiva postaus, kivat tuotteet ja kivat kuvat :)

  VastaaPoista

 2. Ihana tuo puu ja nuo pöllöt!! =)

  -Virpi-

  VastaaPoista
 3. Suloisia juttuja :) Meiltä puuttuu vielä kokonaan naulakko lastenhuoneesta. Olen suunnitellut sellaista lastenkorkeudelle vaatehuoneeseen, se voisi rohkaista ainakin esikoista ripustamaan itse vaatteitaan. Jospa se hieman helpottaisi omaa viikkausurakkaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon tuohonkin kertyy tosiaan, kun on oikealla korkeudella :)
   Eikä muuten ole mitään löytynyt pariin päivään lattialta!

   Poista
 4. Ihana huone, eteenkin valot. Ja valoisuus! Tykkään! Oikeen mun unelma :) Mä niin nautin valoisuudesta ja raikkaudesta. Onko toi sänky muurame tai unipuu? Mulla oli lapsena muurame ja näytti aika samalle, tykkäsin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos titti <3
   Valoisuus on kyllä yksi tämän uuden kodin parhaita puolia.. paitsi tuossa Pienimmän huoneen L-siivessä, se oli tosi pimeä ennen noita valoja, sillä myös katosta puuttui valaisin.
   Sänky on unipuu, itseasiassa molempien tyttöjen sängyt ovat sitä :) Ovat olleet kerrossänkynä vanhassa kodissa ja nyt Tirpalla on pikkuparvi ja Pienimmällä tuo alalaatikko täynnä dubloja :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥