sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Juhlasuunnittelua.

Meillä vuoden vaihtuminen tarkoittaa myös juhlavuoden alkua. Tammikuussa kahdet synttärit, helmikuussa yhdet ja maaliskuussakin vielä yhdet. Puhumattakaan muiden synttäreistä, missä saa näin alkuvuodesta käydä juhlimassa!

Enemmän, kuin itse juhlimista, rakastan juhlasuunnittelua. Minulla on yleensä hyvissä ajoin jo moodboardit, värit, teemat ja tarjottavat suunniteltu. 

Tänä vuonna Tirppa ja Pienin ovat tietenkin Anna ja Elsa! Juhlat ovat alkaneet hahmottua pikkuhiljaa ja kutsut sekä juhliin, että seuraavan päivän afterpartyihin ovat jo lähteneet. Ideat on siis ilmassa, enää puuttuu koristelut ja hankinnat..

Frozen-synttärit ovat tavallaan jo menneen talven lumia, mutta meille silti ensimmäiset laatuaan. Joten jos olet vieraillut frozen-synttäreillä, tai järjestänyt itse sellaiset, jätä ihmeessä linkki joko juhliisi, hyvään ideaan tai tarvikkeisiin. Meille se voi olla ihan uusi juttu :)

(kuvat ja ideat tarkemmin löytyvät pinterestin parties-kansiostani)

4 kommenttia:

 1. Postasin just sopivasti blogiini meidän 4 veen Frozen synttäreistä. :D Tulostin itse paljon netistä koristeita ja tein itse. Näin säästin rahapussia ja tytön kanssa pystyi yhdessäkin askarrella, kun valitsi helppoja koristeita! :)

  http://helmiaisenodotus.blogspot.fi/2016/01/pienen-budjetin-frozen-synttarit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hei superisti tästä, minäpä käyn kurkkaamassa :)

   Poista
 2. Minusta tässä jutussa on ihanat Svenin papanat ja pari muuta ideaa ja osto paikkaa
  http://butimahumannotasandwich.indiedays.com/2015/09/21/ihan-tosi-frozen/

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥