lauantai 23. tammikuuta 2016

Meanwhile in Sweden.

Jälleen totean, että ihanaa olla kotona! Osa teistä varmaan jo huomasikin, että reissasimme pienen tyttöjen reissun Tirpan ja ystäväni kanssa länsinaapuriin. Matka oli synttärilahja Tirpan kasiveen kunniaksi.

Kävin ihan ensimmäisen kerran Junibackenissa ja täytyy sanoa, että olihan kiva paikka! Jos et ole siellä vielä käynyt, ja sinulta löytyy 1-8 vuotiaita lapsia, se on kyllä ehdoton käyntikohde. Lämpimät suosittelut siis.

Otimme bussin sinnepäin ja takaisin terminaaliin kävelimme vanhan kaupungin kautta. Vähän kahvittelua ja kauniita maisemia, tosi simppeliä. Täällä oli kuulemma ollut perjantaina kolmeakymmentä pakkaasta, mutta me saimme nauttia alle kymmenestä, siksipä käveltiinkin.

Tänään on ollut hieman haasteellista palata arkeen, mutta onneksi rutiineihin pääsee käsiksi nopeasti. Huonosti nukutut yöt vähän painavat silmiä, mutta huomenna saakin herätä omasta sängystä. Se taitaa kuitenkin reissun jälkeen olla kaikkein paras juttu.

Mukavaa lauantai-iltaa!


2 kommenttia:

 1. Kylläpä oliskin kiva lähteä Tukholmaan pitkästä aikaa. Aivan ihana kaupunki! Junibacken olis kiva kokea ilman tungosta :D olimme siellä pari vuotta sitten pahimpana turistikautena - eikä silloin edes siellä melkein mahtunut kävelemään.. Ihanaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meillä siis kävi niinkin hyvä tuuri, että kourallinen vierailijoita meidän lisäksi. Kannattaakin siis vierailla talvella, keskellä viikkoa ja ei hiihtolomalla ;)

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥