sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Sunnuntaipuuhat.

Juuri kun pääsin haaveilemasta jotain omasta sängystä, niin viime yö meni valvomiseksi. Mr. Murphy ilmeisesti kuuli toiveeni ja päätti toisin. Vaan onneksi on sunnuntai, nehän ovatkin tehty kotoilua varten ja säästä päätellen myös lumitöitä varten :)

Aamusta otin projektiksi Pienimmän huoneen, joka valehtelematta näytti siltä, että sinne on ensin hajotettu pinjata ja sen jälkeen joku oksentanut sateenkaaria ja glitteriä. Ilmeisesti kovastikin leikit kesken..

Ensi viikonlopun synttärijuhlia silmälläpitäen siivosin pois ja myyntiin kaikki lelut ja muut tavarat, joilla ei enää leikitä. Nautitaan siis viikko tilantunnusta :D

Muutenkin taitaa olla jokin nurkkien siivous menossa, sillä kaikennäköistä on tullut karsittua viimeaikoina, lähtien omasta vaatekaapista. Se projekti taas johtunnee uusista hiuksista.

Huomenna onkin sitten ihan mahtava päivä tiedossa me&i:n parissa, sitä odotellessa toivotan rauhaisaa sunnuntaita kaikille.


4 kommenttia:

 1. Tuttu tunne! Olohuoneen Duplo-räjähdyksen siivoaminen on vuorossa heti, kun Nöppis nukahtaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy yrittää vaan laittaa kaikki leikin jälkeen heti takaisin.. U wish! :D

   Poista
 2. Siis apua, mikä on tuo IHANA tapetti??? Pitääkö mun heti vaihtaa meidän tanssitytön ruututapetti tuohon :) IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D
   Minulta on kysytty ihan hirveästi näistä meidän tapeteista ja takan laatoista. Emme ole niitä itse laittaneet, mutta bauhausista on löytynyt ainakin laatat. Kannattaa ottaa kuva mukaan sinne tai laittaa sähköpostia ja kysyä :)
   ps. meillä on ruututapetti makkarissa ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥