torstai 24. maaliskuuta 2016

Superhelppo jälkiruoka pääsiäispöytään - suklaamunat mango-passiontäytteellä.

Heipsan! Tänä pääsiäisenä pinnalla ovat ollet ns. töhnämunat jälkiruokana ja minä ajattelin tehdä niistä oman versioni ruokapöytään. Nämä ovat siitä helppoja, että ainekset säilyvät kuiva-ainekaapissa ja viiden minuutin valmistusaika suosii myös kahvipöydän yllätysvieraita.


suklaamunat mango-passiontäytteellä (6:lle)

6 kpl valitsemiasi suklaamunia
1 pss blå bandin mango-passionmoussea
1,4 dl maitoa

Koverra suklaamunista kansi irti, sekä poista yllätys sisältä. Reunat murtuvat aika helposti munien laadusta riippuen, mutta tässä jälkiruuassa rouhea lopputulos on se hauskin ja näyttävin. Valmista mousse paketin ohjeen mukaan, huomaa että tässä ohjeessa on hieman enemmän maitoa. 

Kun olet vatkannut moussen, lusikoi tai pursota se munien sisään ja koristele lopputulos koverruksesta jääneillä suklaamuruilla. Jos hyydytät massan jääkaapissa moussen ohjeen mukaan, siitä tulee tiiviimpi, voit myös tarjota kuohkeamman version välittömästi.

Huomaa: jos sinulla ei ole munakuppeja, koverra myös pohjasta pieni pala irti, jotta suklaamuna pysyy tarjoiltaessa pystyssä.


Rauhallista pääsiäistä!


8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Ostinkin kaupasta heti tarvikkeet tähän jälkiruokaan. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nams, toivottavasti söit oikein monta :)
   Iloista pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 2. Mä tein vastaavanlaista Valion ohjeella eli täytettyihin kindereihin tuli vispikermaa, appelsiinituorejuustoa ja lemon curdia.Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo onkin kova ohje, nams!
   Täytyy joskus itsekin kokeilla :)

   Poista
 3. Näyttää niin herkulliselta! Ihanaa pääsiäistä.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥