sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Minäkö kasvihuoneviljelijä?

Leppoisaa helluntaita tällä kertaa puutarhan puolelta. Näin kesää lähestyttäessä pihajutut valtaavat väkisinkin alaa blogista, mutta älkää huoliko! Tämä nimittäin pysyy ihan samanlaisena sillisalaattina, kuin ennenkin :)

Tulossa on siis niin kesämuotia, kuin sisustusjuttujakin, unohtamatta tietenkään sitä lupaamaani juoksemisen abc:tä. Näistä piha- ja puutarhahommista halusin nyt kuitenkin kertoa sanasen.


Kävi nimittäin niin, että kun tuolla Kivikangas Oy:n fb -sivuilla oli tarjolla kesätyötä oman kasvihuoneen ja raportoinnin saralla, päätin laittaa hakemuksen (joka on muuten luettavissa sieltä samoilta sivuilta). 

Soitin vielä perään parista yksityiskohdasta, jotka halusin selvittää ja jokin aika myöhemmin sain puhelun, että paikka olisi minun jos ottaisin sen vastaan. Kukapa nyt ei kasvihuonetta kelpuutaisi.. Meinasin kirjoittaa, että ilmaista kasvihuonetta, mutta kyllä tämä ihan oikea työ on.


Meidän pihallemme saapuu huomenna Halls Popular 6,2 m2 kokoinen musta, lasinen kasvihuone ja sen perustustyöt tuohon sorakäytävien kulmaukseen aloitetaan ensi viikolla. Kuvan mukaisesti kasvihuoneemme saa teräsperustuksen ja kivilaatat lattiaksi.

Täällä blogissa kasvihuoneesta tullaan toki näkemään vilauksia lähinnä esteettisestä näkökulmasta, mutta kaikki enemmän tästä matkasta kiinnostuneet voivat seurata ykstyiskohtia ja etenemistä Kivikankaan fb:stä. Tänne linkkaan myös osan postauksista.

Täytyy sanoa, että olen onneni kukkuloilla! Ajatella, mitä vuosien kirjoittaminen, sosiaalisen median tunteminen ja valokuvaamisen opettelu on saanut aikaan.. Työpaikan!

Uskokaa ihmiset unelmiinne ja ennenkaikkea tehkää töitä niiden eteen ja tavoitelkaa niitä, unelmat on tehty toteutettaviksi.
5 kommenttia:

 1. Tosi tyylikäs! Mulle kans! Jos ajelevat tästä ohi, ja kyydissä on ylimääräisiä samanmoisia, sano, että heittävät tuon meidän muovihirvityksen tilalle yhden! ;p

  VastaaPoista
 2. Siis wau!:) Ihana juttu ja upea kasvihuone!<3 Tällä postauksella voit hyvin osallistua vaikka Kukkailotteluun!:)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, onnea!! Ja ompa kyllä kivannäköinen kasvihuone, kelpasi meidänkin pihalle :)
  Niina

  VastaaPoista
 4. Hieno! Mulla on ollut varmaan 6 vuotta kasvihuone ja se vaatii aivan tajuttoman älyttömästi aikaa ja vaivaa. Varsinkin kun ollaan paljon mökillä, niin kastelut on tosi vaikeita hoitaa...

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Miten ihana kasvihuone tuo on, varsinkin musta väri tekee siitä hieman erilaisen, mutta todella tyylikkään näköisen. Toivottavasti saatte sen pian pystyyn, niin pääset kasvatushommiin. Onnea siis, ihanaa huomata, että joskus se työ vaan palkitsee.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥