maanantai 13. kesäkuuta 2016

Toteutuneita sisustusunelmia.

Kadonneiden pinnatuolien metsästys on päättynyt! Ystäväni soitti torstaina minulle, että "mee koneella kattomaan viestit äkkiä". No minäpä menin ja hän oli saanut tehtyä alustavan varauksen yhdellä fb kirpulla minulle näistä tuoleista. 

Parin viestin jälkeen sanoin hakevani ne seuraavana päivänä ja hihittelin onnesta. Kuusi pinnatuolia ja yhteensä kolmekymppiä, voitteko uskoa?! En minäkään oikein vielä.. Toistaiseksi saavat olla valkoiset, mutta makustelen ajatusta muutamasta pastellisesta eri värisestä tuolista.


Samana päivänä kävimme ikeassa, sillä Nopsterin huone kaipasi muutamaa juttua. Hankkiuduimme parvesta eroon, sillä se ei todellakaan ollut toimiva ratkaisu. Ei, vaikka pieneessä huoneessa toisin luulisi.

Olin etukäteen katsonut netistä kankaita ja törmäsin siellä tähän, meille täydellisesti sopivaan kesäkankaaseen. Rakastuin välittömästi kukkiin ja kasveihin, ilmeeltään just eikä melkein meidän keittiön opetustaulut.

Murukin piti valmiista lopputuloksesta, tuo kuulemma pehmeyttä ja lämpöä olohuoneeseen. Vähän ehkä hymyilytti käyttämänsä termit, selkeästi ollut oikeassa paikassa kun vaimo on jutellut sisustusjutuista :)


Kuvat on muuten otettu lauantaina juhlien jälkeen. Olipa ihanaa olla rauhassa ja hiljaisuudessa. Maljakossa tuoksui Tirpan ystävän hänelle lahjaksi tuomat lupiinit, ihana ja täysin ilmainen lahja.


10 kommenttia:

 1. Vitsit tuli ikävä meidän pinnatuoleja, mitkä huonokuntoisina jätimme Suomeen. Tai no pari meillä vielä on ja sekalainen seurakunta muitakin. Nuo on ihanat. Ja ihania kuvia taas sinusta. Hiukset on superhyvät ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan ne teidän tuolit!
   Kiitos <3 Mä tykkään kanssa hiuksistä, ne on vaalenneet tosi paljon nyt "käytössä" kun pohja oli vaalea :)

   Poista
 2. Onpa kaunis liina? Mistä lie löytynyt? 😃 Tuija

  VastaaPoista
 3. Hauska...meillä oli pinnatuolit vuosia sitten, oikeesti vanhoja, mamman ostamia. alkujaan ne oli oranssit mun lapsuuden kodissa ja mamma sitten maalasi ne mustaksi...minä maalasin ne valkoisisksi ja jokainen lapsi sai maalata sabluunalla omaan tuoliinsa mieleisensä kuvion...ne taitaa olla mun siskon varastossa odottamassa kun ipanat muuttaa omilleen, niin saavat ne mukaansa...itse en syty niistä enään :)
  Tuo kangas saa kyllä miettimään ikean reissua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on mummilla myrkynvihreät ja lapsuudenkodissa näiden kanssa identtiset :)
   Jotenkin on niin ihanat, vaikka joskus mietin ettei ikinä :D
   Ihana idea toi lasten sabluunamaalaus!

   Poista
 4. Onnittelut pinnatuoleista. Etsiskelimme keväällä pinnatuoleja, ei tuntunut heti löytyvän. Onneksi etsintä tuotti meilläkin tuloksen ja nyt tuolit ovat koululaisille.
  Oi, ihana idea maalata pari tuolia pastellinsävyiseksi. Ja, kauniita kuvia! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä ehkä yritän etsiä näitä pari vielä lisää lapsille <3 En pitänyt mitään kiirettä, sillä en halunnut ostaa kovin kalliilla. Tämä oli niin hyvä löytö <3

   Poista
 5. Meilläkin on pinnatuoleja, aivan ihania. Nuo olet saanut kyllä halvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoinkin, että olisitte saaneet myytyä nämä vaikka 30e kpl!
   Lohdutin, että meillä saa rakastavan kodin <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥