keskiviikko 10. elokuuta 2016

9 + 1 alesuosikkia sis. lisäalekoodin.

Harmaan lisäksi yksi lempiväreistäni on tummansininen. Usein määritelty myös mariiniksi, navyksi ja laivaston siniseksi. Itseasiassa harmaa, navy ja valkoinen ovat aikamoinen värikolmikko, vai mitä?

House of Brandonin alekamppiksessa koodilla SLS30 (14.8. saakka) saa valmiiksi alennetuista tuotteista vielä -30% lisäalennusta! Keräsin tähän kollaasiin muutaman lempparini, joista on kylläkin rajoitettuja kokoja saatavilla ennekuin hupenee kokonaan.. :)

navy favs

1. neuletakki / 2. pitsitoppi / 3. pitkä t-paita / 4. valkoinen t-paita / 5. huivi / 6. syystakki / 7. raitaneule / 8. valkoiset farkut / 9. sporttitoppi / 10. raitamekko (joka ei millään suostunut tulemaan kuvaan)


*sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

 1. Kivan kollaasin olet kerännyt. Sopisi minunkin vaatekaappiini. Sininen on kyllä kaunis väri. Kesäisin tulee käytettyä, mutta talvella vähemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Sininen on aivan ihana, tosin itsellä painaa se 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun sinisyys vielä jonkin verran :D Onneksi ei sentään vaatteissa. Sininen olkoon uusi musta, mustan rinnalla!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥