perjantai 16. joulukuuta 2016

Influenssa A

Täs on ollut vähän kaikenlaista jyystöö.. Viime sunnuntaina en arvannut, että bloggaan seuraavan kerran teille vasta lähes viikon kuluttua. Tietysti kalenteria katsoessa aavistelin, että blogiaika saattaa jäädä vähille mutta että näin! Toivottavasti ei ehtinyt tulla ikävä :)

Maanantaina kävin kuvaamassa ystäväni häät, vein Minityypin juhlimaan kaverinsa synttäreitä ja lopulla porukalla lähdettiin katsomaan esikoisen breakdance-esitystä. Valjastin apujoukkoja hoitamaan vähän kuljetuksia, sillä tunnin loppuivat kesken.

Yöllä tuli keskimmäinen itkien huoneestaan, päätä särki ja kuumetta neljäkymmentä. Tiistaina tuli putkimies, noudetiin myymiäni kalusteita ja istuin palaverissa. Hinnoittelin kirppisjutut ja kävin aloittamassa pöydän. Pienimmän joulujuhlat ja esikoisen breakdance.

Yöllä sairastui seuraava lapsi ja kävimme hakemassa vahvistetun influenssa A -diagnoosin. Torstaina olikin oman toimenpiteeni vuoro, jonka vuoksi sain syödä kolme vuorokautta about pelkkiä nesteitä. Voin kertoa, ettei ollut kovin lystiä. Ei maistu mehukeitto enää..

Tänään aloitin aamusta kuskaamalla yhden lapsen taas lääkäriin ja suuntasin itse tapaamiseen. Sitten taas kirppisjuttuja ja sen sellaista. Tylsää hetkeä tähän viikkoon ei ole mahtunut!

Että kiirettä on pitänyt ja laiska töitään luettelee :D Näyttää myös siltä, että aviomies nappasi saman influenssan - että kivoja pikkujouluja sinne vaan tänään! Mutta täällä ollaan taas, olikin jo ikävä näitä omia höpöjuttuja!

Leppoisaa viikonloppua :)


4 kommenttia:

 1. Voi ei, paranemisia koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. On kyllä kurja kun pöpö iskee päälle, mutta sitten taas osaa nauttia terveenä olosta enemmän. Mutta hyvä juttu että ehtii tauti mennä ohi jouluksi. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä.. itse en ole tyyliin ikinä kipeä, mutta saa nähdä kaataako tämä tauti minutkin :(
   Nyt nappasi miehen mukaansa, toivotaan että saataisiin terve joulu <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥