maanantai 19. joulukuuta 2016

Uudistettu takkahuone.

Ihanaa jouluviikkoa sinne! Täällä törttöillään enemmän ja vähemmän kipeänä. Enemmän ilman buranaa ja vähemmän buranan kanssa. Sain kuitenkin kuvattua tässä pienessä voimapuuskassa teille meidän uudistunutta takkahuonetta, josta eiliset kuusikuvatkin olivat.

Vietämme nyt toista joulua tässä talossa ja kuusen paikka on ollut aiemmin olohuoneessa. Päätimme kuitenkin kokeilla, miten se sopisi takkahuoneeseen ja sopihan se! Vielä kun ikeasta kotiutui takkahuoneen uusi asukas, eli nojatuoli ja rahi, alkaa ilme olla täydellinen.

Oikeastaan koko syksy on mennyt pohtiessa takkahuoneen tarkoitusta ja sitä, miten siitä saisi viihtyisämmän. Edelliset korituolit eivät houkutelleet epämukavuudellaan istumaan ja takkahuoneesta muodostui läpikulku- ja pyykkiensäilytyspaikka. Ei tosiaankaan sitä, mitä toivoimme.


Lipastossa säilytetään tällä hetkellä liinavaatteita ja pyyhkeitä, mutta sen tilalle on todennäköisesti tulossa vitriinikaappi. Kun kodinhoitohuone valmistuu, saamme lisää kaappitilaa ja näin ollen takkahuone vapautuu enemmän oleskelulle.

Tarkoitus on hankkia myös toinen vastaava nojatuoli tuohon kuusen paikalle, tosin ilman rahia. Omaan silmään nuo puunväriset jalat särähtävät pikkuisen, mutta onneksi värin vaihtamiseen on keksitty helppo keino. Maalaaminen.

Nojatuolin vasemmalle puolelle olisi hyvä saada myös pieni laskutila tee- ja kahvikupeille. Ajattelin ihan pientä pyöreää pöytää.. Mitäs sanotte? Eikö olekin täydellinen nojatuoli tuohon huoneeseen? Mitäs muuten pidätte ilmeen vaihdoksesta? Vanhan pääsee kurkkimaan vaikkapa TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

ps. meidän olkkarin vintagepöytä on vielä vailla uutta kotia, sopisiko se teille?


8 kommenttia:

 1. Todella kaunis takkahuone! Toivotaan teille pikaista paranemista ja buranavapaata joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Kyllä tämä tästä, nyt on ensimmäinen aamu kun päivä ei ala neljänkympin lukemissa!
   Olo on jo lähes normi <3

   Poista
 2. Kivalta näyttää. Meillä takkahuone vielä viimeistelemättä, mutta oivon pääseväni sen kimppuun keväällä....
  Huomasin pöydän heti sen jälkeen KUN olin jo ostanut meille uuden olkkarin pöydän :/ Ois käynyt hyvin meille....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Toi takkahuone on vähän sellainen viimeisiin lukeutuva kohde, varsinkin jos se on erillinen huone ja vähän sivummassa.. :D Täytyy myöntää tässä muutaman kerran kalusterallia pyörittäneenä, että pitäisi heti aluksi suunnitella älyhyvin ja pohtia paperille tarkoitus!
   Toisaalta vasta nyt, 1,5v jälkeen olin tarpeeksi fiksu tässä talossa että ymmärsin mitä halusin.. Voi harmi sen pöydän kanssa, mä yritän sitä kaupata :D

   Poista
 3. Kaunis takkahuone teillä ja mminusta nuo puisetjalat tuovat mukavasti lämpöä tilaaan. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, nämä on näitä eroja :D
   Melkein pidän tuosta puun väristä, mutten kuitenkaan.. Toisaalta se ei kuitenkaan häiritse kovin pahasti :)

   Poista
 4. Kaunista on ja varsinkin tuo tapetti. ❤ Saako udella kenen mallistosta se on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla!
   Me emme ole tapetteja tähän taloon valinneet, mutta luulisin sen olevan Borås tapettien valikoimasta tämän: http://www.borastapeter.se/fi/mallistot-karlslund/tapetti-2917/ mutta vain vaaleampana :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥