sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Lettikampauksia ja muutama ajatus yöelämän merkityksestä ja merkitsemättömyydestä.

Heipsankeipsan, mitäs teidän rauhaanne kuuluu? Meillä ollaan vietetty aikalailla leppoisaa arkea harrastusten ja muiden vakioiden parissa. Kävin eilen pyörähtämässä Helsingin yössä, mutta jotenkin ei ollut yhtään oikea fiilis ja päädyinkin kotiin hyvissä ajoin.

Alunperin olimme sopineet miehelle kyyditysvuorot ja kaikki ajatellen mahdollista tämänpäiväistä olotilaani, mutta nousin reippaana ysin aikaan ylös touhuilemaan normaalisti ja Muru lähti matkamessuille nostattamaan matkakuumetta. Siis ihankuin sitä ei muka olisi jo ennestään.. :D 

Kyllä tässä ollaan oltu sormi hiirellä viimeistä klikkausta vaille ja edelleen meitä houkuttaa se vaihtoehto 1-2 kuukauden "muuttamisesta" ulkomaille.


Tytöt kaivoivat aamusta lettikirjan esille ja minä pääsin harjoittelemaan juhlakampauksia tämän päivän synttärijuhlia varten. Pienin on kutsuttu päiväkotikaverilleen juhlimaan. Minä taas koin onnistumisen hetkiä, sillä olin aiemmin  pitänyt kalanruotolettiä jotenkin tosi vaikeana, mutta sehän on ihan superhelppo!

Ei ehkä ihan viimeisen päälle, mutta ensimmäiseksi harjoituskappaleeksi tosi ookoo!

En tiedä johtuuko se tuosta eilisestä "juhlimisesta", mutta tämä aamu on ollut hyvä kotona. On ollut hyvä olla rauhassa, hiljaisuudessa ja omien rakkaiden ympäröimänä. Kuunnella lasten juttuja, olla miehen lähellä.

Yöelämän hektisyys, sekoilu ja kovat äänet eivät enää sytytä. Se krapulan määrä, joka on joskus yllättänyt on enää vain paha uni, sillä kahden lasillisen jälkeen iskee stoppi. Olen myös miettinyt johtuuko se siitä, että haluan pitää kaiken vahvasti kontrollissa..?

Haluan kotiin, omien tylsien, mutta niin turvallisten rutiinien pariin. Uniongelmien vuoksi olen alkanut arvostamaan kunnon yöunia ja toisaalta koti-illat ystäväpariskuntien kanssa voittavat kirkkaat neonvalot ja kakofonian mennen tullen. Kuulee ja tulee kuulluksi.

Tai ehkä minusta on vain tullut tylsä. Tai vanha. Tai osaan arvottaa asiat ja priorisoida itselle tärkeät etusijalle. Mene ja tiedä, ilta oli silti mukava ja näemmä myös ajatuksia herättävä. Kivaa sunnuntaita sinne! Lähden tästä valmistamaan lounasta ja suuntaan sunnuntai aktiviteetteihin :)


2 kommenttia:

 1. Onpa ihanat letit! Täytyisi itsekin taas testailla erilaisia kampauksia eskarilaiselle. :) Ja tutulta kuulostaa tuo, että rauhalliset koti-illat voittaa menopaikkojen vilskeen nykyisin. :)

  Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni <3
   Tuntui jotenkin superkivalta, kun sunnuntaiaamuna olikin aikaa väkertää ja ilahduttaa pieniä <3 Mahtavaa viikkoa sulle!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥