maanantai 23. tammikuuta 2017

Silverjunglen SS17 mallistopaljastuksia.

yhteistyössä silverjungle

Uusi viikko ja uusia juttuja! Alkuvuosi tuo aina tullessaan vaatemerkkien uudet mallistot ja näin ollen Silverjunglekin julkaisee omansa taas 9.2.2017. Nämä mukavat ja kauniit vaatteet ovat vieneet monen sydämen, eikä ihme.

Sain muutaman paljastuksen jaettavaksi teidän kanssanne ja odotan kyllä tosi innoissani loppujakin! 

Viime syksynä minulta niin sanotusti repesivät levikset ja ihanat Silverjuglen tytöt kiirehtivät pian hätiin. Paketista paljastuivat nämä supermukavat ja kieltämättä aika imartelevat farkut. Sneakista päätellen lisää vastaavaa on luvassa! Housuista lisää löydät TÄÄLTÄ.


Syksyllä vaatekaappimme täydentyivät monilla ihanuuksilla, joista varsinkin raidallinen paita on ollut oikein tehokäytössä. Tähtisukkikset lämmittävät jalkoja jo toisella käyttäjällä. Huippuhyvät! Nyt odotan kevättä ja ilmojen lämpiämistä, että tytöt pääsevät käyttämään ponchoa. Lisäkuvia löydät TÄÄLTÄ.


Olen itse aika hillitty pukeutuja ja pidän siitä, että Silverjungle osaa valmistaa mukavatkin vaatteet tyylikkäiksi. Musta ja harmaa, varsinkin jälkimmäinen ovat luottovärejäni ja itseasiassa tälläkin hetkellä bloggaan kokomustassa, jota piristää harmaat villasukat. 

Rakastan myös Silverjunglen raitoja, värillisiä ja värittömiä. Lisäkuvia löydät TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

Uudelle mallistolle tehdään nyt tilaa ja kaupassa aleprosentti on vähintään -60! Että mitäs sanotte, aika vau vai mitä :)

4 kommenttia:

 1. Tuo toiseksi viimeisessä kuvassa sulla on me&i vaatteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on me&i huivi, mutta tuo harmaa on silverjunglen trikooneuletakki :)
   Tosi kiva ja mukava päällä!

   Poista
 2. Ihania vaatteita tänäkin keväänä! Täytyykin katsastaa nuo mainitsemasi housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisää odotellessa!
   Kurkkaa ihmeessä, ne on kyllä kivat jalassa :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥