torstai 23. helmikuuta 2017

Ihanaa olla kotona!

Heipat täältä kotisohvalta! Takkatuli räiskyy kivasti vieressä ja kalakeitto porisee liedellä. Pian saadaan lämmintä keittoa illalliseksi. Sisäinen kotihiireni nauttii kynttilänvalosta ja on äärimmäisen tyytyväinen kotioloihin.

Rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa, että eilinen lumipyry täälläpäin toi hieman haastetta päästä kotipihaan. Siihen kun yhdistetään aura-auton käynti, sai aika hyvän lapiotreenin monen tunnin autossa istumisen jälkeen.

Takkatulen räiskyminenkään ei ollut ihan iisi homma. Sain nimittäin pöläytettyä kodin täyteen savua, vaikka kaikki pellit ja luukut olivat auki. Veikkaan, että hormi oli vaan liian viileä ja olisi pitänyt lämmittää sitä etukäteen pienellä pesällisellä..

Yhtä kaikki, sain aikaan palohälytyksen ja soiton vartiointifirmasta, että palaako siellä? No ei.. täällä vaan emäntä lämmittää tupaa nolona :D Alkuperäinen tarkoitus oli tosiaan lämmittää, mutta kyllä täällä sukat pyörii jaloissa täydellisen läpivedon jälkeen..


Tämän illan ohjelmaan kuuluukin kotoisasti pyykinpesukoneen hurinaa non stoppina, mutta villakoirien metsästyksen säästän suosiolla huomiselle. Aion myös käydä nappaamassa viikonloppukukat, vaikkakin tuo edellinen kimppu tuntuu vedettömyydestä huolimatta sinnittelevän vielä.. :D

Illaksi nappaan lasillisen punaviiniä ja aion syventyä noihin teidän vinkkaamiinne blogeihin. Uskon ainakin kommenttien perusteella, että saan paljon ihanaa uutta luettavaa! Blogeja, omia tai muiden saa edelleen linkata tuohon edelliseen postaukseen. Kerään niistä sitten vielä lempparini esittelyyn :)

Ihanaa torstai-iltaa sinne! Pysykäähän lämpiminä :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan kotoisia ja lämpöisiä tunnelmia <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ja samoin sinne <3

   Kotoisaa oli kyllä, ei niinkään lämmintä ainakaan aluksi :D

   Poista
 2. Noi lempimainokset on mainioita :) Lämpöistä viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
 3. Ne on niin hauskoja :D
  Mutta toi kerma on oikeesti tosi hyvää kalakeiton seassa!
  Leppoisia tunnelmia sinne <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥