maanantai 13. helmikuuta 2017

Päällystä tylsä kalenteri helposti tyylikkääksi ja oman näköiseksi tarramuovilla.

Heipsan ja valoisaa uutta viikkoa! Tulevasta viikosta on ennustettu keskimääräistä lauhempaa ja se aiheuttaa hieman kevättä rintaan :) Sormet syyhyävät pihahommiin, mutta jonkin aikaa täytyy kyllä odottaa vielä lumien sulamista. 

Olen lääkinnyt vimmaa viherkasvien hoitamisella ja parin uuden yksilön hankinnalla. Toivotaan, että ne pysyisivät nyt hengissä! Pian pääsee myös leikkaamaan omenapuun ja siinä onkin tänä vuonna iso homma. Saattaa olla, että omenasato jää sen vuoksi saamatta tai vähintäänkin aika pieneksi, mutta toisaalta tässä on ollut joka toinen omenavuosi aika huono..

Nämä askartelupuuhat ovat myös hyvä vaihtoehto lääkitä pihanhoitovimmaa ja kuluneena viikonloppuna päivitinkin kalenterini uuteen uskoon.


Blogini lukijat tietävät, että kertakaikkiaan rakastan paperikalentereita, listoja, post-iteja, kyniä ja kaikenlaisia paperi- ja toimistotarvikkeita. En tulisi toimeen ilman omaa kalenteriani, joka kulkee lähes poikkeuksetta mukana. En myöskään ilman mieheni sähköistä kalenteria, joka myös kulkee mukanani.

Olen todella tarkka näistä ulkonäöllisistä seikoista, mutta myös sisällön on oltava kunnossa. En halua, että kalenterini on liian suuri, mutta kirjoitustilaa täytyy olla kuitenkin paljon. Tämä yksilö oli loistavan kokoinen ja sisuskin kunnossa. Ulkonäöllisesti se ei kuitenkaan miellyttänyt ja ahdistuin musta-oranssista layoutista:D

Törmäsin Perhosena Lennän blogin kalenterituunaukseen muistaakseni fb:ssä ja sainkin siitä inspiksen päällystää myös omani. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että luin postauksen aiheesta vasta tänään, mutta fb -kuva jäi kummittelemaan mieleeni vahvasti. Hymähtelin yksikseni täällä, sillä huomasin Jennankin napsutelleen dymolla nimen omaansa - great minds think alike :D


Jennan versiossa kierteet ovat näkyvissä, mutta tosiaan omat oranssini tahdoin piiloon. Päällystin kalenterin siis kokonaan. Kierteiden kohdalle tarrapintaan laitoin sopivan palan tavallista kopiopaperia, sillä en halunnut sen keräävän hiuksia ja muuta moskaa :) 

Kalenteri tuntuu nyt enemmän omalta ja varmasti voitte yhtyä mielipiteeseeni, että onhan se enemmän myös minun näköiseni. Oletteko te tuunanneet paljon kalentereita?


2 kommenttia:

 1. Aivan mahtava lopputulos!! Ja ihanaa, että olen voinut inspiroida sinua! ☺️ Minulle ei tullut mieleenkään, että kierteetkin olisi voinut fixata - ensi vuoden kalenterissa pääsen siis helpommalla. Ja todellakin, Dymolla sai kivan yksityiskohdan kanteen. 👍✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Todellakin oli aivan älyttömän hyvä idea ja tosiaan kalenteri tuntuu nyt omalta!
   Nuo oranssit kierteet oli mulle hirvitys, mutta sulla ei kyllä ollut tarvetta. Tavallaan noiden reikien leikkaaminen olisi nimittäin ollut helpompaa :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥