tiistai 7. maaliskuuta 2017

Aikuisten slämäri ja ask me TOP5.

Heipsan! Teitä lukijoita on tullut viimeaikoina ihan hurjasti lisää, joten ajattelin tähän väliin kirjoitella pienen esittelypostauksen itsestäni, blogista ja meistä täällä blogin takana. Törmäsin Ruutin blogissa hauskaan aikuisten slämäri -haasteeseen (kuka muistaa vielä slämärit?) ja päätin toteuttaa esittelyn näin :)

Myös Hannan blogissa on menossa hauska kysymyshaaste, lisätään sekin tähän. Eli kysy minulta mitä tahansa TOP5? Nämäkin listat taitavat olla tuttuja sieltä kouluajoilta..


nimeni on: Elisa

jotkut tosin kutsuvat minua: Elli, Lelli, Eltsu

olen syntynyt vuonna: 1982. Tarkemmin maaliskuun 30, eli ihan kohta kolmeviis.

lapsuudenkotini langallinen puhelinnumeroni oli: 833374 siis se ihan ensimmäinen. Tosin muutimme sen jossain välissä, koska se oli melkein sama kuin veroviraston noina aikoina ja saimme paljon vikasoittoja. Se oli loppuviimein myös liian lyhyt ja siihen piti lisätä numeroita.

pienenä olin varma, että minusta tulee isona: kampaaja, lääkäri, juristi, eläinlääkäri ja kaikki muutkin lapsien haaveammatit.

mutta isona minusta tulikin: äiti ja sekatyöläinen. rakastan kirjoittamista ja työni koostuu erilaisista sisällöntuotantoprojekteista ja kuvaamisesta. pääasiallinen työni on hoitaa koti ja pitää lapset hengissä.

täydellinen puoliso: vähän ehkä juustoista, mutta olen naimisissa täydellisen puolison kanssa. iloista ja suruista huolimatta en voisi, enkä edes haluaisi kuvitella elämääni kenenkään muun kanssa.

jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: hmm.. en osaa yhtään sanoa :D nyt on hyvä määrä tunteja, tykkään olla tehokas ja yritän tehokäyttää aina päiväni. saattaisi olla, että laiskottelisin hieman enemmän. riippuu valtavasti päivästä!

harrastan nyt: cheerleadingia, kuntosali- ja ryhmäliikuntaa, juoksemista, tietokoneella notkumista, projektien suunnittelua, haaveilua, lukemista, netflixiä..


noloin tv-ohjelma, josta pidän: kaikki hölmöt dokkarit! siis tyyliin supersiivoojat, pihistelijät, minulla on sata kissaa, nämä ovat oudot tapani ja mitä näitä nyt on :D

bravuurini keittiössä: laitan niin paljon ruokaa, että voisin sanoa kaikki.. mutta ehkä spagetti bolognese tai jokin muu pasta

melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: liikutun. ja minähän liikutun aikalailla kaikesta :D itken mainoksille, musiikille, kauniille hetkille, uutisille, kuolinilmoituksille, häille, ristiäisille.. jos vaan jostain voi liikuttua, itken sille. itken todella helposti ja joskus vihaan tuota ominaisuutta itsessäni. en voi käydä edes kunnollisia keskusteluita ilman itkuja.

lapsuuteni lempilelut: uskoisin, että barbit, ponit ja nuket.

lempilelu nykyään: puhelin

salainen paheeni: syön sängyssä illalla ja katson netflixiä samalla. ylipäätänsä sängyssä syöminen, siinä on jotain tuhmaa :D

eikun se ihan oikea salainen paheeni: mennään tuolla ylemmällä, niitä ihan synkimpiä juttuja en taida paljastaa.. :D

viisaus, jonka tähän mennessä olen oppinut: valitse taistelusi, ole hiljaa ja kuuntele, tee asioita joista tulet onnelliseksi, the less you care the happier you´ll be. siinä muutamia elämänviisauksia, jotka mielestäni ovat oivia ohjenuoria.


ja nyt niitä top5 kysymyksiä sitten vaan kommenttiboksiin!

ps. nämä ovat minusta superhauskoja, joten nappaa haasteet ihmeessä mukaasi ja linkkaa minulle omat vastauksesi, että pääsen lukemaan :)

4 kommenttia:

 1. Nää on niin kivoja postauksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että säkin tykkäät <3
   Nappaa mukaasi ja toteuta myös!

   Poista
 2. Juuri toteutin saman omassa blogissa ja näitä on kyllä kiva lukea! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥