maanantai 6. maaliskuuta 2017

Lastehuone parempaan järjestykseen - lelut laatikoihin tyylikkäästi.

(kaupallinen yhteistyö: orthex)

Hei vaan ja aurinkoista uutta viikkoa! Meillä menikin viikonloppu yhdessä hujauksessa, kun tutustuimme uuteen perheenjäseneen ja hän meihin. Kiitos vielä kaikille kommenteista yhteisesti :) Kaikki on mennyt hyvin ja kunhan tässä saadaan hankittua vielä panta ja remmi ja pakkanen vähän lauhtuu, hän pääsee tutustumaan pihaan ja ulkoiluunkin.

Tänään alkaakin sitten remontti, jossa on tarkoitus saada kodista vieläkin käytännöllisempi ja maksimoida säilytystilojen määrää. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja pysytään aikataulussa, niin meillä on viikon kuluttua kodinhoitohuone. Ajatelkaa, miten siistiä! Siis ihan kirjaimellisestikin :D

Yksi tämän kodin ja talon parhaimmista puolista on ehdottomasti säilytystilat. Erilaisia kaapistoja on hurjasti ympäri taloa ja näin kolmen lapsen ja kahden aikuisen harrastavassa ja suht aktiivisessa perheessä niitä tarvitaaankin.

Aiemmin syksyn kuluessa olemme askarrelleet yhdeksänvuotiaan huonetta hieman isomman tytön huoneeksi hänen toiveeestaan ja nyt tämä operaatio on taas saanut jatkoa.


Sain jokin aika sitten Orthexilta viestiä, josko olisin kiinnostunut järjestelemään lastenhuoneemme vieläkin parempaan järjestykseen? No ehdottomasti!

Kun vaihdoimme makuuhuoneiden asukkaita päittäin, sai keskimmäinen käyttöönsä valtavan kaappitilan. Ihan yksin hän ei sitä kuitenkaan täytä, vaan myös osa pikkusiskon tavaroista säilytetään siellä.

Kaapistojen eteen on jossain vaiheessa asennettu liukuovet, jotka ovat maitolasia. Peittävät hyvin, mutta tavallaan eivät tarpeeksi. Kun maitolasin taakse laittaa läpinäkyviä laatikoita, loistaa sisältö aika levottomasti ulospäin.

Erilaiset barbit, bratzit, monsterhigh -nuket, ponit ja petsit löysivät paikkansa näistä Orthexin tyylikkäistä bambukannellisista SmartStore säilytyslaatikoista. Laatikoihin on saatavilla myös valkoiset kannet, mutta me pidämme pienestä puun tuomasta lämmöstä yhdistettynä valkoiseen.


Näitä koreja on saatavilla kolmessa koossa ja ainakin meillä jokainen koko löysi juuri oikean sisällön itsellensä. Edellämainittujen lelujen lisäksi näissä säilytetään myös hamahelmet ja legot omilla paikoillaan. Ja varsinkin tuo suurin koko imee itseensä aivan valtavan määrän erilaisia barbeja!

Yleisilme huoneessa kaappien läpi rauhottui hurjasti ja tulihan nuo kaapit samalla myös siivottua perusteellisesti. Nyt tuntuu kaikki olevan paikoillaan ja paikka kaikelle. Pidän myös laatikoiden nimikointimahdollisuudesta, sillä tosiaan sisältö ei loista läpi. Irroitettaviin nimikyltteihin kuuluu kirjoittaa valkotaulutussilla, mutta minä halusin napsutella ikisuosikillani dymolla sisällön näkyviin. Pinnoitteen ansiosta myös dymotarra lähtee hienosti irti, mikäli laatikon sisältö vaihtuu.

Harmittelin aluksi, kun en tajunnut raivauspuuskassani ottaa ennen -kuvia, mutta säilytetään tämä illuusio meidän supersiististä kodista jatkossakin :D Mitäs sanotte? Eikö olekin ihanat korit!

ps. kodinhoitohuoneen remontin myötä päätin hankkia näitä koreja myös ihan omalla rahalla sinne, varsinkin tuota suurinta kokoa! Ovat hyvinkin edullisia verraten tyylikkääseen ulkonäköönsä :)


(tuotteet saatu orthexilta bloginäkyvyyttä vastaan)

3 kommenttia:

 1. Onpa ihana valoisa huone ja nätit korit 💕☺

  -Vilma

  www.so-up.fi/byvilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wauts, ihana juuri minun tyyliseni makkari lapselle tai aikuselle. Nuo korit on niin ihania.

   Poista
  2. Kiitos Vilma ja Tupu :)
   Valoa meillä kyllä riittää <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥