torstai 23. maaliskuuta 2017

Päivitä astiakaapin sisältö iik! -tarjouksilla!

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

Meidän kattauksissa löytyy usein uutta ja vanhaa arabiaa ja iittalaa yhdistettynä uusiin ja vanhoihin pentikeihin ja ikeoihin. Mikä onni onkaan kaikki ihanat eripariset astiat ja niiden huolettomuus! Muistan sen ajan, kun kaiken piti olla just eikä melkein samaa sarjaa, mutta onneksi viime vuodet ovat näyttäneet huomattavasti hauskemman suunnan.

Ja voivathan astiat samaa paria olla, sitä en kiellä! Mutta toisaalta saman sarjan sisälläkin on mahdollisuus hullutella keväisen iloisesti.. Miettikää vaikka KoKoa tai sarjatonta, ihania erilaisia saman sarjan astioita.


Iittalalla alkoi tänään iik! -tarjoukset, jotka jatkuvat aina 2.4.2017 saakka. Tarjouksessa on kaikki aina kartion kaatimista, aaltovaaseihin ja suloisen herkkiin kastehelmiin. Nyt onkin oiva tilaisuus päivittää astiakaappia ja hankkia uusia niiden mahdollisesti kovan kohtalon kärsineiden tilalle :)

Sirpaleet tuo onnea, mutta niin tuo uudet astiatkin! Aurinkoisia keväthetkiä sinne!


ps. iik! -kampanjan aika saat -10% lisäalennuksen kaikista yli 100e:n ostoista

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut nuorempana tuo ihan sama, että kaikki piti olla samaa sarjaa. Nyt on tosiaan ihanaa, kun voi hullutella ihan vapaasti ja sekoittaa uutta ja vanhaa, ikeaa ja iittalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että se johtuu siitä ainakin omalla kohdalla, että on pitänyt olla _niin_ aikuinen ja tehdä vaikutus yhtenäisellä astiasarjalla :D Sen aikuisempaa ei ole :D

   Poista
 2. Meillä on uutta ja vanhaa Arabiaa sekaisin, tykkään yhdistellä. Ja, muutenkin yhdistelen valkoisia astiasarjoja toisiinsa. Nyt meille on kotiutunut runsaasti vanhoja astioita, mummuni jäämistöä. Välillä tuntuu että eivät sovi yhteen muiden astioiden kanssa, mutta toisaalta ovat mukavia seassa. Ja, rikkovat kokonaisuutta, tykkään!
  Niin, ja muistan kyllä kun aikanaan kaiken piti olla samaa sarjaa, hyvin persoonatonta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummun jäämistössä on varmasti ihania aarteita <3
   Mun tekisi mieli myydä pois vanhoja "täysiä" astiasarjoja, mutta olen päättänyt, että esimerkiksi arabian illusia on ihana kesäastiasto pihalle :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥