maanantai 27. maaliskuuta 2017

Pienimmän uusi uninurkkaus.

Maanantaiset moikat lastenhuoneesta! Samalla kun Pienimmän vanhasta huoneesta remontoitiin meille aikuisille makuuhuone, vaatehuone ja kodinhoitohuone, siirtyi Pienimmän huone vastaavasti meidän vanhaan huoneeseemme.

Tässä kyseisessä huoneessa on majoittunut tähän mennessä jo Teinileena ennen meitä vanhempia ja vasta pari päivää sitten tuli tasan kaksi vuotta talokaupoista! Ajatelkaa miten nopeasti aika on mennyt.. vastahan tässä juhlittiin uutta kotia :)


Kyseinen tila on haastava sisustaa pitkänomaisuutensa vuoksi, tämä on myös normaalia korkeampi huone kolmimetrisen huonekorkeutensa ansiosta, joka korostaa kapeutta entisestään. Sain kuitenkin sinne yhden kotoisan ja mieluisan nukkumanurkan tehtyä ihan samoilla vanhoilla kalusteilla.

Sänkyä vastapäätä toisella seinustalla on kaksi seinävalaisinta ja työpöytä. Toistaiseksi täysin julkaisukelvotonta materiaalia :D Johonkin pitäisi nyt sijoittaa kaikki duplot ja leikkikeittiöllekin parempi tila olisi varmasti leikkimökissä. Oi, sellaisen jos saisinkin täksi kesäksi!

Nämä muutamat sisustus- ja säilytysongelmat kun ratkaisee, niin saatte lisää kuvia :)

Ikkunan alla nojaavan taulun teko-ohjeet löydät TÄÄLTÄ ja säilytyspussin ohjeet taas TÄÄLTÄ. Ja hei! Muistakaa osallistua eilisen postauksen messulippuarvontaan :) Siihen pääset TÄSTÄ. Aurinkoista päivää!


6 kommenttia:

 1. Teillä on niin kaunista kotona! Ihana tuo Pihlgren & Ritolan tapetti ja päiväpeitto ja sänky ja ja... <3 Ihana peti prinsessalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teresa <3
   Eipä ollutkaan tapetin valmistajasta tätä ennen tietoa :)
   Tiesin vain, että nimi on tuo kirsikkapuu.. kiitos!

   Poista
 2. Oi, ihanan kaunis nurkkaus nukkumiselle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Nyt vielä pimennysverho paikoilleen, sillä ikkunasta paistaa aamuaurinko :)

   Poista
 3. Kivasti muuntuu tuo tapetti eri perheenjäsenille ja noiden verhojen kanssa juuri erityisen sopiva pienimmälle neitoselle :) Odotan jo innolla muita kuvia tästä huoneesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!
   Jotenkin tuo tapetti on sopinut tähän mennessä kaikkeen!
   Veikkaan kyllä, ettei tuo 12v pojan huoneeksi kuitenkaan :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥