perjantai 31. maaliskuuta 2017

Syödään(hän) yhdessä.

(yhteistyössä rosso)

Niinä kuuluisina ruuhkavuosina, kun perheissä mennään paikasta toiseen ja vaihto vanhempien välillä kotona on läpsystä, on ihanaa pysähtyä syömään yhdessä. Meidän perheessä yhdessä syöminen on todella tärkeää ja kiva tapa viettää aikaa yhdessä.

Ei ole väliä, pysähdytäänkö saman pöydän äärelle arkena vai viikonloppuna, mutta jotenkin tuo ravintolakäynti sopii ihanasti viikonloppufiilikseen :)


Suosimme usein s-ryhmän ketjuravintoloita, kuten esimerkiksi Rossoa, sillä kokemuksen vahvalla rintaäänellä voin kertoa, miten hyvin allergiat otetaan huomioon. On maidotonta, munatonta, gluteenitonta ja soijatonta. Ja jos ei ole, on aina järjestynyt.

Ruoka on mutkatonta aikuisten ja lasten suuhun maistuvaa ja nyt itseasiassa ruokalistatkin ovat uudistuneet! Ja ruokalistoista puheenollen, hinnat ovat maltillisia.

Rossoissa otetaan myös lapset huomioon mielestäni hyvin. On leikkipaikkaa ja lastenhoitohuonetta, ja jos leikkipaikka ei innosta, voi pöydässäkin touhuta väritys- ja puuhahommia. 


Rosson perinteinen annoskisa kannusti lapsia tänä vuonna suunnittelemaan juhlapizzan 100 -vuotiaalle Suomelle ja saimmekin kutsun Tikkurilan Rossoon maistelemaan uudistunutta ruokalistaa ja etenkin kuusivuotiaan Erika Kurrin ideoimaa Suometar -pizzaa, joka löytyy sekä lasten että aikuisten listalta. 

Suometar sisältää poroa, kantarelleja ja leipäjuustoa, eikä ehkä ensituntumalla kuulosta kovin pizzamaiselta. Oikeastaan lähes epäilyttävältä..

Pöytään saapuessa jo pizzan tuoksu pyyhkäisi mennessään pois kaikki epäilykset ja siihen lisätty valkosipuli itseasiassa täydensi makua ihanasti. Pizzan makua on silti vaikeaa kuvailla. Suolainen, maukas ja todellakin täynnä makua! Tätä täytyy itse maistaa ja aionkin tilata saman pizzan myös ensi kerralla :)


Rossot ovat mukana ELO:n syödään yhdessä hankkeessa, jonka tarkoituksena on tuoda perheet ja ystävät taas yhteen, sillä Suomessa syödään kaikista OECD -maista vähiten yhdessä*

Se, mikä itseäni tässä kampanjassa erityisesti ilahdutti ja liikutti, oli uutinen siitä, että Rosso kutsuu lastenkotien lapsia tukihenkilöidensä kanssa ruokailemaan. Lapset, joiden kotona ei välttämättä ole koskaan ollut sitä lämmintä ruokaa, pääsevät kokemaan yhdessä syömisen tuomaa turvaa ja lämpöä. Eikö olekin ihana idea!

Kokoonnutteko te usein syömään yhdessä vai onko yhdessä syöminen teille ihan arkipäivää? Entä onko kukaan teistä jo maistanut tuota uutta herkkupizzaa? Mitäs piditte?


(illallinen saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

4 kommenttia:

 1. Meillä kyllä syödään yhdessä ja pyritään ravintoloissakin käymään lasten kanssa. Ollaan aina käytykkin vauvasta asti. Näyttäisi Rosso vähän freesanneen sisustusta; kivan näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rossot on tosiaan ottanut tuollaisen upliftin ainakin suurimmaksi osaksi, nyt en osaa sanoa onko kaikki vielä, mutta tuo on kyllä kiva sisustus!
   Teillä on aina niin ihania ruokia <3

   Poista
 2. Meillä lapset tykkää käydä Rossossa ja pizzat siellä maistuu ainakin meillä koko perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rossossa oli ennen ne mielettömän kokoiset isot pannupizzat, ne oli suosikkeja!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥