keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Takkahuoneen toimivat säilytysratkaisut.

(kaupallinen yhteistyö: jysk)

Meillä on ollut takkahuoneen kanssa sisustuksellisia ongelmia koko tämän pian kahden vuoden ajan, jonka olemme tässä talossa asuneet. Aiemmin takkahuonetta omistamattomana on ollut hankalaa löytää huoneelle jonkinlainen tarkoitus, varsinkin kun se on läpikulkutila.

Nyt sain mahdollisuuden osana Jysk bloggers -tiimiä helpottaa takkahuoneen säilytysongelmia ja näin ollen ratkoa sinne myös arvostettua lisätilaa. Aiempi lipasto oli sekin ihana, mutta säilytystilaa siinä oli valitettavan vähän. Lipaston päälle kertyi milloin mitäkin korua, pyykkipinoa ja muuta sinne kuulumatonta.

Seinälle lisätyt hyllyt olisivat rikkoneet tapetin ja myös keränneet turhaa pölyä.


Takkahuoneesta on kulku suihkuun ja saunaan, joten haluan säilyttää pyyhkeet mahdollisimman lähellä. Huoneessa on mukavaa istuskella ja lueskella kirjoja ja myös tälle toiminnolle halusin säilytystilaa. Aiemmasta lipastosta veivät tilaa myös kynttilät, jotka säilytetään takkahuoneessa ja olihan siellä vielä liinavaatteetkin.

Jyskistä meille saapui blogiyhteistyön tiimoilta tämä ihana kaksiovinen Aulum -vitriini, jossa on myös vetolaatikot pienemmille tavaroille. Siirsin nyt kirjoja hyllylle näkyviin ja onpa vanhassa viinilaatikossa myös ne kynttilätkin.

Hyllyille mahtuu hyvin kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet, joskin kuvaushetkellä suurin osa niistä oli pyykissä. Ajattelin lisätä vitriiniin myös perhealbumit.


Täytyy sanoa, että pidän muutoksesta todella paljon ja kunhan saamme sähkömiehen käymään, myös valaisimelle löytyy oma paikkansa. Vitriini toi kaivattua lisätilaa ja on todella kaunis. Se tuo myös ihan tavalliset kylpypyyhkeetkin esille jotenkin kovin ylellisen tuntuisesti.

Vielä kun saamme tilaan toisen nojatuolin ja pienemmän pöydän, uskon että huone on valmis. Tällä hetkellä nimittäin olohuoneen pöytä on takkahuoneessa säilytyksessä koiranpennun tieltä ja palaa paikoilleen mahdollisimman pian :)

Mitäs sanotte? Eikö olekin onnistunut säilytysratkaisu ja muutos! Mukavaa keskiviikkoa täältä lumituiskun keskeltä :)


(tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo laattaosa tuossa takan edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli :)
   Minustakin se on upea, vaikka pari vuotta sitten ajattelin muuta :D
   En olisi ikinä itse uskaltanut tehdä noin "värikästä" ratkaisua!

   Poista
 2. Oikein kiva näköistä! Onko tuo tuoli ja rahi Ikeasta? Jos juu, muistatko mallin nimeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Se on strandmon -sarjaa ja tosi mukava!
   Hankittiin se juuri ennen joulua :)

   Poista
 3. Kaunis takkahuone teillä ja tuo vitriini on kyllä kiva. Siihen mahtuu hurjasti tavaraa, mutta ei vie liikaa tilaa huoneesta. Hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Puit juuri ajatukseni sanoiksi, on ihanan ilmava, vaikkakin tilaihme!

   Poista
 4. Millainen mahtaa olla JYSKin huonekalujen laatu? Kuinka tukevaa tekoa / heppoinen tuo vitriini on? JYSKissä on paljon kivan näköisiä huonekaluja, mutta mulla ei ole mitään käsitystä hinta-laatu suhteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tämän lisäksi pihakalusteet sekä ruokailutilan tarjoilupöytä jyskistä ja molempien laatuun ollaan oltu todella tyytyväisiä :)

   Pihakalusteet ovat niin tukevia, että tuskin hajoavat ikinä :D Ja tarjoilupöytäkin horjumaton.

   Vitriinissä varmasti aroin kohta ovat nuo lasihyllyt, mutta muuten tuntuu tukevalta. Erilainen koota, kuin ikea, mutta toisaalta meillä esimerkiksi liatorpista lähtee helposti ovet irti ja tässä jyskin versiossa pysyy hyvin paikoillaan :)

   Ainakin näiden hankintojen perusteella olen tyytyvinen ja hankin jatkossa tarvittaessa lisääkin jyskistä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥