torstai 9. maaliskuuta 2017

Vaivattomat kiharat ja muhkeampi ponnari.

Heipat täältä niiskutusten ja nenäliinojen keskeltä. Useimmiten taudit kiertävät minut kaukaa, mutta nyt jokin pöpö on päässyt yllättämään. Päässä humisee ja korvat lukkiutuvat, yöllä heräsin järkyttävään otsasärkyyn.

Noh, parempi nyt kuin ensi viikolla. Viikon päästä alkaa nimittäin olla matkalaukku pakattuna ja perjantaina suuntaan ystäväni kanssa Itävaltaan laskettelemaan!

Mutta nyt hiuksiin.. Minulla on perussuomalaiset ohuet hiukset, luonnonkiharat ja kuivat. Kuiva on ihokin, varsinkin nyt kevättalvella! Sain pari viikkoa sitten kommentin koskien hiuksiani, jossa ihmeteltiin mitä niille on tapahtunut.

No eipä mitään kummallista. Ne nyt sattuivat olemaan yön jäljiltä littanassa, länässä, harjaamatta ja itseasiassa samalla ponnarilla jonka olin kiepauttanut joskus edellisenä aamuna. Tätä kotiglamouria siis :D

Täytyy myöntää, että hiukset ovat todella postauksen kuvissa äärettömän ohuen näköiset!


Mutta ei hätää! Koska minulla on luonnonkiharat hiukset, tilanne on helppo korjata. Usein pesen hiukset tarvittaessa aamuisin ja suoristan ne, koska pidän itsestäni enemmän suorien hiusten kanssa. Omasta mielestäni näytän paremmalta, tyylikkäämmältä ja siistimmältä, vaikkakin kiharat saavat aina kehuja aviomieheltä.

Onhan se totta, että kiharat tuovat runsautta, naisellisuutta ja pehmeyttä ilmeeseen, mutta itse en vain osaa pitää niitä kovinkaan ihanina. 

Flunssan kourissa suuntasin eilen illalla saunan lämpöön ja pesin hiukset. Tämän pehkon kanssa käy vain usein niin, että kun sen pesee illalla ja menee kosteilla hiuksilla nukkumaan, herää peikon näköisenä. Ei kuulkaa ole nainen kauneimmillaan ei.. :D


Mutta siihen kikkakolmoseen! Pese hiukset illalla, anna niiden kuivua lähes kuiviksi. Lisää haluamasi muotoiluaine, itse käytän hiusöljyä kuivuuden vuoksi, vaikkakaan se ei vaikuta itsessään millään tavalla muotoiluun. Voit halutessasi napakoittaa seuraavan päivän kiharoita vaikkapa muotovaahdolla, mikäli tänä päivänä joku vielä sellaista käyttää..?

Kiepauta hiukset ihan tavalliselle nutturalle, joka näkyy tämän postauksen ihan ensimmäisessä kuvassa ja nuku hyvin yösi. Aamulla avaa nuttura ja harjaa kiharat auki. Tadaa! On kuulkaa muhkea ponnari, eikä hiukset liimaannu päänahkaa pitkin.

Myös mom bun saa saman muhkeuden osakseen ja kauppareissut sujuvat tyylikkäästi kotiverkkareissa hymyillen!

Että näin. Nyt lähen tästä lompsimaan terkkarin suuntaan ja toivon taudille lyhyttä kestoa. Ja jos joku ihmettelee tämän postauksen kommenttikentässä, että mitä naamalle on tapahtunut?! Niin flunssa. Heippa!


6 kommenttia:

 1. Ihana ja muhkea, tätä täytyy kokeilla, jos lyhyt pehkoni vain taipuu tuohon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta saa kyllä tosi muhkean ja arvaa mitä?
   Tänään liiskasin hiukset taas suoristusraudalla :D

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Itselläni on nyt hieman liian pitkät hiukset, tuntuu että itse en saa niitä mitenkään. Meillä on nyt keväällä ja kesällä muutamat suuremmat juhlat, hiuksia olen kasvattanut juhlia ajatellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, voi kun olisi liian pitkät hiukset <3
   No ei, tiedän mitä tarkoitat! Luulen, että omat hiukseni ovat aikalailla suht samassa tilassa.. Liian lyhyet johonkin ja taas liian pitkät toiseen. Paksuutta ei kai koskaan voi olla liikaa <3
   Juhlakampaukset ovat aivan ihania!

   Poista
 3. Voi sinua onnellista luonnonkiharista kutreista! Minulla on niin pitkät, että nutturan teko vaatii pinon pinnejä lisukkeeksi tai muhkean valkin sisäänsä. Kaunis ponnarikampaus sinulla! Terkuin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija!
   Aina sitä ei osaa arvostaa omia kutrejaan, varsinkaan kun on ne työllä suoristanut ja luotoäiti päättää säätää sumusäätä :D
   Pitkät hiukset ovat niin ihanat <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥