maanantai 3. huhtikuuta 2017

Hei hei maaliskuu - tervetuloa huhtikuu!

Maaliskuu hujahti ohitse, joten tässä hyvinkin vahvasti jo huhtikuun puolella on aika saada tehdä taas koontia kuluneesta kuukaudesta. Kulunut kuukausi on edeltäjänsä lailla ollut juhla- ja sisustuskuukausi, eikä huhtikuukaan taida jäädä niistä postauksista paitsi.

Remontti valmistui ja kunhan saadaan vielä vähän tasoja öljyttyä ja kaapin ovet paikoilleen, niin lupaan teille enemmän kuvia muutoksesta. Siitä tuli kyllä vau! Ja tulihan meille myös uusi perheenjäsenkin..

Matkustin ystäväni kanssa Itävaltaan Alpeille laskettelemaan ja voin sanoa, etten ole ikinä lasketellut niin paljon.. Onneksi vain jalat olivat loppu, sillä jätimme afterit suosiolla väliin :)

Kevät on myös ottanut ison harppauksen eteenpäin ja kevätkylvöt on aloitettu. Tällä hetkellä tomaateissa on jo hyvät alut, mutta chilit antavat vielä odotella itseään. Voi myös olla, että siitä chilipussista lähti itämään vain se yksi siemen..

MAALISKUUN TOP3:Huhtikuusta toivon todella lämmintä, toivon mukavaa pääsiäistä rennon tekemisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Toivon jotain kivaa retkeä perheen kesken ja juoksukauden aloitusta. Toivon tavallista huhtikuuta kaiken häsellyksen keskellä :)

LINKING TO:

8 kommenttia:

 1. Ihana kollaasi! Ja ihana Top 1 ! Paljon onnea vauvan johdosta!
  Heleää huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tulla :)
   Huhtikuuta voisikin nimenomaan kuvata termi heleä <3

   Poista
 2. Ihana kuvakollaasi!
  Aurinkoista huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Voikun se aurinko tuolta jo pilkistäisi!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Toivotaan, että seuraavassa näkyy kevättä vielä enemmän!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥