sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Syväjäätä, auringonpaistetta ja epätäydellinen eväsretki.

Eilinen sää taisi olla yhtä vaihteleva kuin naisen mieli. Oli siinä niin lapsilla kuin aikuisillakin ihmettelemistä, kun satoi lunta ja paistoi aurinko - ja toisinpäin. Ikkunasta katsottuna kaunis auringonpaiste huijasi lämmöllään ja todellisuudessa retkelle liian vähissä vaatteissa lähtenyt porukka kiristeli jokainen hammasta tahollaan. Kerrospukeutumisen lisäksi ainoa oikea varustus olisi ollut pilkkihaalari..

Siinä missä automatka paikan päälle kului ensin taistellessa siitä, kuka saa katsoa kenenkin ikkunasta ulos, meni kotiintulomatka täydessä hiljaisuudessa jokaisen sulaessa syväjäästä. Oikein onnistunut reissu siis!


Patikoinnin jälkeinen harmitus kuitenkin hävisi kotona suklaamunaövereillä ja kolmen tunnin päiväunilla. Koirakin väsähti lähes viiden kilometrin lenkistä ja iltaa kohden koko päivä parani huomattavasti.

Lähdimme nauttimaan pääsiäisateriaa ystävien illallispöytään, jota sitten sulateltiin pikkupakkasessa illan hämärtyessä yöhön paljun lämmössä maailmaa parantaen. Ja nyt kun totean, että varsin onnistunut reissu siis, oletan ettei rivien välistä tällä kertaa ole luettavissa ironian häivääkään :)


Näitä takkuisempia reissuja ja päiviä on kuitenkin meidän jokaisen aikuisen ja lapsen elämässä, tärkeintä onkin, että eilisestä jäi hyvä yleisfiilis. Kelkka saatiin käännettyä ja hyvästä fiiliksestä kertoo myös saman reitin suunnittelu lämpimämmille säille.

Aina ei mene niinkuin kuvista voisi päätellä, mutta sekin on ihan normaalia. Elämään mahtuu paljon niitä epätäydellisiä hetkiä ja se tekeekin siitä täydellistä ♡.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥