lauantai 22. huhtikuuta 2017

Takkahuoneen sisustusprojekti - operaatio laskutila.

Takkahuoneen sisustusprojekti otti taas aimo harppauksen eteenpäin, kun nojatuolin viereen saatiin siihen kauan kaivattua laskutilaa pienen pöydän muodossa. Saimme kaksi vuotta sitten kesällä tupaantuliaislahjaksi lahjakortin Finnish Design Shopiin ja nyt se on vihdoin käytetty.

Koko lahjakorttiahan tähän ei mennyt, mutta sen toisen hankinnan samaisella kortilla näette myöhemmin makuuhuonepostauksessa, jahka ehdin sen kuvata :)


Koiran vuoksi meillä ei ole tällä hetkellä missään mattoja, sillä sisäsiisteyskasvatus on edelleen käynnissä. Suurimman osan tarpeistaan hän tekee kyllä ulos, mutta esimerkiksi viimeyönä oli pissannut keittiön ovimatolle, sillä kukaan ei ollut keskellä yötä häntä päästämässä ulos..

Täytyykin siirtää pissapaperit siihen oven lähelle nyt, kun selkeästi on ymmärtänyt ulko-oven ja hädän yhteyden!


Takkahuone on viime aikoina ollutkin kovassa käytössä, sillä pakkasöiden vuoksi olen poltellut takkaa aina iltaisin. Istuskelen tuossa maailman mukavimmassa nojatuolissa ja luen samalla kirjaa. Ihanan romanttinen ajatus ja toimii käytännössäkin :)

Nyt tosiaan vielä paremmin, kun laskutilaa on pöydän muodossa ja siihen saa teemukin ja hieman valoa. Ennen pöytää sain nimittäin joko tihrustaa takkatulen loimun antaman valon loisteessa tai täräyttää juhlavalaistuksen kattolampun muodossa, eikä kumpikaan vaihtoehto ollut kovinkaan houkutteleva.

Nyt pöydälle nostettu kynttilä tuo sopivasti valoa, ennenkuin saadaan sähkäri käymään ja asentamaan tuohon verhon taakse yhden pistokkeen valoa varten. Pöydän kohdilla kyllä on peitelevy kattopistorasiaa varten ja olenkin miettinyt, jos siihen asentaisi vaihtoehtoisesti pienen riippuvalaisimen. Mene ja tiedä.. En kuitenkaan pidättelisi hengitystä sitä odotellessa ;)

Mitäs sanotte, eikö olekin ihana pöytä! Nyt suihkuun ja valmistautumaan IBD tapahtumaa varten, tänä vuonna jätänkin iltajuhlat väliin, sillä kotivelvollisuudet kutsuu :) Leppoisaa lauantaita ihanat!


3 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä. Varsinkin tuo tapetti kiinnitti huomion. Mistä se on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tapetti oli täällä jo kun ostimme talon, mutta se on borås tapetterin valikoimasta Karslund Lindö Torp: https://www.borastapeter.se/fi/mallistot-karlslund/tapetti-2920/
   Mutta eri värisenä :)

   Poista
 2. Itse olen myös haaveillut takkahuoneen sisutustamista uudelleen, ja samalla vaihtaa takkaluukku uuteen. Sellainen iso lasinen, josta näkyy tuli hyvin olisi ihana. Pientä laskutilaa itsekin kaipaan sinne, tuo on tosi kivan näköinen ja näppärä pöytä.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥