tiistai 1. elokuuta 2017

Hei hei heinäkuu - tervetuloa elokuu!

Ohhoh elokuu. Kesän alkua ja kesäisiä ilmoja odotellessa, se kääntyykin pian jo syksyyn. Elokuun arki on tavallaan jo tervetullutta ja oikeastaan kurjan sään on pelastaneet matkat Turkkiin ja Italiaan. 

Eikä se kesä heinäkuuhun lopu. Tässähän on vielä kokonainen elokuu jäljellä nauttia loppukesästä ja sen mukanaan tuomista ihanuuksista ♥

Blogin puolella on kesä näkynyt ehkä enemmän. Olen aina ollut aktiivinen bloggaaja, jolla on paljon asiaa, mutta tänä kesänä on ollut toisin. Jos kuukauteen kuuluu 31 päivää, olen monesti blogannut vähintäänkin 29:nä päivänä. 

Heinäkuussa postauksia on kertynyt 14 ja se on kaikkien pelkojen jälkeen tuntunut hyvältä. Olen aina pelännyt, että lukijani kadottavat blogin, mikäli en bloggaa säännöllisesti ja onhan siinä pieni totuuden siemen. 

Mutta mitä sitten? Ne, jotka blogiani oikeasti haluavat lukea ja seuraavat, pysyvät kyllä matkassa. Ne, jotka eivät, löytävät varmasti uutta ja inspiroivaa luettavaa. Nykyisin blogeja on niin paljon ja todella moni on täynnä laadukasta sisältöä.

On tuntunut vapauttavalta uskaltaa ja luottaa, mutta myös päästää irti. Itseasiassa olen saanut enemmän rohkeutta, enemmän ideoita ja enemmän itseluottamusta :)

Mutta se omasta navasta ja blogiajatuksista!

HEINÄKUUN TOP3:Elokuu rauhoittukoon matkustamiselta, tosin tarkoitus olisi käydä vielä asuntomessuilla, eihän sitä lasketa :D Puutarhassa on vielä paljon hoidettavaa ja mahtavat suunnitelmat ensi keväälle! Postausideoiksi olen ajatellut omia vinkkejäni lapsiperheen tai muutenkin arkeen, vaateinspiksiä, jotain sisustuksesta, niistä asuntomessuista ja muuta mukavaa. Toiveita saa toki aina laittaa :)

Näissä tunnelmissa elokuuhun ♥

22 kommenttia:

 1. 'Loma' blogista tekee hyvää, kuten kaikesta työstä ja harrastuksista. Se kasvattaa inspiraatiota, ja oikeassa olet, ne vakkari lukijat on ja pysyy vaikka et joka päivä postaisikaan. Itse kyllä luen, mutta olen ollut tooooosi laiska kommentoimaan, olkoon vaikka, että lomailen ;) Monesti luen postaukset kännykästä ja voi miten 'hankalaksi' koen sen kautta kommentoimisen.
  Postaatpa mitä tahansa, niin luettava on, vaikkei ihan enään minun elämän tilanteeseen 'sovi' :)
  Mukavaa elokuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, miten sitä tulee pelättyä ihan hassuja asioita :)
   Kiitos Satu silti, että jaksat kommentoida ja käydä täällä ♥

   Voin vaan kuvitella, miten hankalaa on kommentoida puhelimella, kun ei oikein tekstareitakaan nykysin jaksa kirjoitella :D

   Samoin sinne mukavaa elokuuta!

   Poista
 2. Mä haluaisin lisää kuvia uudistuneesta kodinhoitohuoneesta ja makuuhuoneestanne. Mäkin olen innokas lukija, joka seuraa juttujasi säännöllisesti. Kiitos mukavasta blogista, jonka ääreen on aina kiva tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos sulle ihanasta kommentista ♥
   Sehän mulla on jäänyt kokonaan tässä esittelemättä, vaikka kuinka lupasin, että siitä postaus tulee! Ovia puuttuu edelleen, mutta varmasti syksyn aikan tästä siis postaus :)

   Poista
 3. Mä haluaisin lisää kuvia ja juttuja uudesta kodinhoitohuoneesta sekä teidän makuuhuoneesta.

  Kiitos ihanasta ja mukavasta blogista! On kiva lueskella sisustus ja vaate-juttuja. Välillä palailen vanhoihinkin juttuihin. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit kollaasissasi <3 Kaunista elokuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta :)
   Siitä tuli ihan vaivihkaa kukkapainotteinen, mutta nyt onkin kesä ♥

   Poista
 5. Onpa nätti, harmoninen ja seesteinen kollaasi jälleen. <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Tuttu tunne tuo että pitäisi olla postausta tekemässä tiuhaan että lukijat pysyisi, mutta kyllähän oikeasti lukijat pysyy vaikka postauksia tulisikin joskus tiuhemmin ja toisinaan taas harvemmin, me bloggaajatkin olemme ihmisiä ja aina ei ole edes sitä postausaihetta....minä pähkäilin jo tuossa joku aika sitten että lopetan kokonaan blogin pitämisen mutta on tää vaan niin hauska harrastus että vielä ei ole loppunut...Ihanan kollaasin olet kasannut <3 Iloa elokuuhun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaaminen on kyllä kasvanut niin iholle, että tätä taitaisi olla tosi vaikeaa lopettaa. Mutta on tehnyt todella hyvää tehdä vähän töitä itsensä kanssa ja blogata hitaammin :)
   Yksi tietysti, mikä on vaikuttanut, niin läppärin hajoaminen :D
   Mutta siis viisaita sanoja, kiitos niistä ♥

   Poista
 7. Kauniita kuvia kollaasissasi! Pitääkin katsoa tuo hölskytysperunoiden ohje. En ole sellaisista kuullutkaan.
  Ihanaa elokuuta! Ja mukavia asuntomessuja! Minä pääsin käymään messuilla kahdestaan miehen kanssa. Olin vähintään yhtä innoissani harvinaisesta ajasta kahdestaan kuin itse messuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta millään odottaa messuja, eikä haittaa yhtään vaikka ovat luvanneet kissoja ja koiria taivaalta :) Ekat asuntomessut nimittäin ikinä!
   Nuo hölskypotut ovat niin hyviä ♥

   Poista
 8. Onpa ihana ja harmoninen kollaasi <3

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Mä olen sellainen herkkäsävyinen itsekin :D

   Poista
 10. Sävykäs heinäkuu takana. Katsotaan mitkä on elokuun sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aavistelen vähän tummempaa, mutta katsotaan :)

   Poista
 11. Ihana kollaasi jälleen kerran sinulla <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥