maanantai 28. elokuuta 2017

My moodboard - keep me warm

Kirpsakkaa huomenta! Heräsin tuossa viikonloppuna, kun Pienin kömpi väliimme kuuden jälkeen. "Saako jo herätä?" mumisi ja nukahti viereen. Ei ehkä ollut vielä hänen aikansa, mutta omat silmäni eivät enää ummistuneet.

Hetken availin omia silmiäni ja katselin aamuauringon siivilöitymistä sälekaihtimien välistä. Kuuntelin unituhinaa ja nousin päästämään koiran pihalle. Tajusin, että viimeistään nyt on aika kaivaa villasukat kaapista ja olin onnellinen, että syksyn ensimmäinen neuleprojekti on päättelyä vaille valmis.

Yölämpötilat käyvät jo alle viidessä ja ainakin meillä on napsautettu taas lämmityksiä päälle. Parina iltana olemme myös pitäneet takassa tulta, mutta oikeastaan vaan fiiliksen vuoksi. Ne hetket, kun takka hohkaa vielä aamusta, ovat vasta edessä.

aw17

Keräilin tähän muutamia fiiliskuvia syyspukeutumiseen. Muhkeutta, kylmiä sävyjä, pipoja ja kerroksellisuutta. Ehkä tylsiä, mutta mukavia lempivärejäni, jotka ovat omiaan tuomaan kaivattua pehmeyttä syksyyn.

Ihan täysillä en kuitenkaan syksyä vielä odota, mutta onhan rehellinen syksy nyt parempi kuin kesän lämmön odottaminen. Sitä ei ollut, eikä tule. Taidan kaivaa syksyn parhaat puolet, kuten viljapellot, raikkaat aamut ja ruskan ajatuksiini, aloittaa uuden neuleprojektin ja nauttia niistä.

Energistä uutta viikkoa!

(nämä ja muut inspiskuvat syyspukeutumiseen löytyvät pinterestin keep me warm! -kansiostani)

2 kommenttia:

  1. Pitäisi itsekkin tehdä fiilistely suunnittelu tuunaus suunnitelma. Tosin mulla on aika mahtavia löytöjä ilmaisosatolta nyt syksyksi ja talveksi, että saapi nyt katsoa tuleeko tehtyä ollenkaan omaa toivelistaansa.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥