keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Hyggeä ja syksyn lämpöä sisustukseen.

Lempeää syysiltaa 


Täällä on iskenyt päälle tunne, että sisustukseen pitää ehdottomasti saada pehmeyttä ja syksyä. Valkoisessa kodissa kun on aina semmoinen ehkä jopa hieman raikas tunnelma, mutta nyt kaivataan harmautta ja maanläheisiä värejä!

Onnea onkin, että valkoiseen on helppo yhdistää mitä milloinkin ja saada koko kodin ilme muuttumaan vaikka värikylläiseksi sirkukseksi tarvittaessa. Sitä valkoinen nimenomaan raikastaa ja korostaa.

Nyt kuitenkin aloitin hankkimalla yhden turkistyyppisen tyynyn, joka taitaa kuitenkin tarvita toisen kaverikseen. Rahille nostan harmaan taljan ja tuon lämmintä puuta pienissä määrin mukaan. Näen jo silmissäni sellaisen vuoristomajan tyyppisen lämmön ja pehmeyden..

Olen jo saanut lapset puolelleni näissä kynttilähommissa ja siinä missä äiti sytyttää kynttilät, ipanat sammuttavat valot ja nauttivat mielellään iltapalan hämyisessä tunnelmassa. Muutama lyhty on ehdottomasti hankittava vielä sisälle, mutta myös ulos ja toinen must have on fonduepata.

Siinä me sitten dipataan fondueta, kynttilän valossa, turkisten ympäröimänä. Ihanan hyggeä! Mutta oikeastaan vaan halusin jakaa tämän tunnelman ja haaveet sinne teillekin, sillä mies kutsuu jo tuolla kaverikseen katsomaan Outlanderin päätösjaksoa kanssaan. Ihan just alkaa uusi kausi ylellä!

Hyggeä iltaa sinnekin 

8 kommenttia:

 1. Ihanan kaunis olohuone ja tunnelma kuvissa. Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kaunista ja tunnelmallista. Kiitos kun mainitsit fonduepadan, se onkin kaivettava kaapin pohjilta taas käyttöön.

  Kohti Joulua -joulublogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fondue, tuo unohdettu seurustelupata..
   Ja ajattele, miten kivaa sen äärellä on istua <3

   Poista
 3. Ihanalta näyttää!�� Niin kaunista ja tunnelmallista♥ Suloista alkanutta syksyä!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Täällä on ihana hyggen alku <3
   Kohta päästään asiaan :D
   Kivaa viikonloppua Sanna!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥