sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Tiipii takkahuoneessa.

Sunnuntaimoikat! Toivottavasti siellä on viikonloppu sujunut mukavasti ja olette saaneet ainakin osan to do -listan hommista tehtyä. Siis vaikka listalla olisi ollut vain do nothing tai karkinsyönti :) Joskus nuokin ovat tosi tärkeitä juttuja.

Minä sen sijaan olen tänä viikonloppuna ollut super aktiivinen roikkuneiden asioiden kanssa ja saanut ainakin osan tehtyä. Sen lisäksi sain aivan loistavan idean Pienimmän tiipiin siirtämisestä takkahuoneeseen.

Pienimmän huoneessa on ollut tunkua, sillä sekä tiipiille että leikkikeittiölle ei ole tilaa. Molemmat ovat kyllä käytössä, tiipii ehkä vähemmän, mutta häneltä tuli kuitenkin ehdoton kielto, kun tiedustelin voisiko sen viedä hetkeksi varastoon.


Olen kaavaillut takkahuoneeseen tuohon tiipiin tämänhetkiselle paikalle toista samanlaista nojatuolia. Ikäväkseni kuitenkin ikea vastasi tiedusteluihini, ettei tuossa värissä sitä ole enää saatavilla. Mikä harmi! Ja nojatuolin ostosta on vain muutama kuukausi!

Olisipa ollut tiedossa silloin, että väri lopetetaan, olisin ostanut heti ne kaksi :( Tosi tylsää, kun yhtä tuotetta valmistetaan vain hetki..


Noh, ei niin pahaa jos ei hyvääkin, sillä tila on nyt ainakin hetkellisesti tiipiin käytössä ja tiipiikin käytössä. Siellä syötiin eilen viikonloppunamit, katseltiin padilta sarjoja, piirrettiin ja pelattiin takkatulen lämmittäessä. Vihdoin siis takkahuonettakin käytetään muuhunkin kuin kalsaripyykin säilömiseen suihkun ja pyykkikorin välillä :D

Kyllä nämä sisustukset pikkuhiljaa valmistuvat väliaikaisuuksien kautta valmiiksi. Siis kunnes taas naisen mieli muuttuu.. :D Mitäs sanotte, eikö tullutkin kiva?

7 kommenttia:

 1. Ihana! Tiipii sopii tuohon tosi hyvin. Koko takkahuone on kaunis, voisin istua tuossa nojatuolissa pienen ikuisuuden takkatulta tuijotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3
   Olet aivan oikeassa, tuohon takkatulen ääreen pitäisi hakeutua useammin! Onneksi on pian syy lämmittää taloa :)
   Kivaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Aivan bueno idea! Voisin itsekin mennä tuonne päikkäreille, "ovi" kiinni ja lappu ulkopuolelle - ei saa häiritä, täällä nukutaan. Oiva keksintö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kommentti :)
   Mä olen vähän huono nukkumaan päiväunia, mutta tuolla jos missä ne onnistuisivat!

   Poista
 3. Ja edelliseen vielä lisäys: tulee mieleen Hiawatha ja oliko sen tytön nimi Auringonkukka? Tiipii löytyy ja takka voi esittää nuotiota.

  VastaaPoista
 4. Meillä on olohuoneessa tuo samainen nojatuoli ja ihastelinkin heti tuota teidän nojatuolin väriä. Minäkin tykkäisin siitä paljon enemmän kuin meill olevasta harmaasta. Harmi, ettei tuota vaaleampaa ole enää saatavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on niin kauniin värinen ♥
   Täytyy yrittää metsästää 2nd handina..

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥