sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Tortillatyyppiset pitaleivät.

Heipat sinne sunnuntaipuuhiin! Toivottavasti teillä on ollut kiva päivä ja viikonloppu :) Itse olen tänään viettänyt aikani tehokkaasti pihahommissa ja eilinen meni myös aika tiiviisti täällä kotona, mikäli harrastusrumbaa ja kävelyretkeä miehen kanssa ei oteta huomioon.

Perjantaina palauduin viikosta ystävän kanssa kävelylenkillä, mutta myös viinilasillisen äärellä. Kylläpäs tekikin hyvää! Ja palautumisesta puheen ollen, ihan loistavia vinkkejä olette jättäneet edellisen postauksen kommenttiboksiin, kiitos niistä. On ihanaa huomata, että ne pienet hyvät asiat elämässä palauttavat kaikkein parhaiten. Te kyllä osaatte nauttia elämästä!

Vielä tänään ehtii tuohon arvontaan osallistua, eli klikkaa itsesi mukaan me&i treenipöksyjen arvontaan TÄSTÄ.


Mutta oli tässä muutakin asiaa.. Täällä on nimittäin viime viikko kuljettu aikamoista haipakkaa paikasta toiseen ja olen huomannut, että arkiruoka täytyy olla superhelppoa ja supernopeaa. Lasten kanssa kun ruoan olisi pitänyt olla valmiina jo viisi minuuttia sitten.

Toinen vaihtoehto on tietenkin kokkailla pitkään ja hartaasti isot määrät, mutta siinä tapauksessa saan kuunnella "taasko keittoa, voitaisko tänään syödä jotain muuta.." No eihän meillä aina keittoa ole, mutta kieltämättä se on aika helppo arkiruoka. Mutta ihan sama on vaikkapa suuren makaronilaatikon kanssa, kolmas päivä on jo vähän liikaa :D

Tänään alle vartissa valmista oli tortillatyyppiset pitaleivät. Täytteet olivat samat kuin tortilloissa, mutta tällä kertaa rukiisen täysjyväpitan sisällä. Toki onnistuu gluteenittomanakin, vaihtaa vaan pitan toiseen. Muistaakseni leipähyllyssä on vielä jokin gluteeniton uutuuskin!

Broiskun fileiden sijasta jääkaapissa oli kananpojan jauhelihaa, joka oli käytettävä asap. Aikalailla kaikki ainekset olivat sitä tänään.. :D Siitä se ajatus sitten lähti. Tortillatäytteiset pitaleivät. Hävisi ääntä kohden aika nopeasti, eikä kukaan valittanut valmistukseen käytetystä ajasta tai varsinkaan itse ruoasta. Win-win.

Pitaleivät taitavat vaan olla vähän unohdetumpien raaka-aineiden joukossa nykyisin.. Vai syödäänkö teillä pitaa? Millä täytteillä?

4 kommenttia:

 1. Oi, miten herkullinen, täytyykin testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan, että itsekin saan käsiini gluteenittoman pitaleivän ja nam, annan mennä!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää..ihan sellainen kosteus kihahti kielen päälle herkkukuvia katsoessa:)😍 Meillä aina silloin tällöin syödään pita-leipiä ja usein täytteenä on kanaa..Nam!! Mukavaa alkanutta syksyä sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva kuulla :)
   Mä olen aina laittanut aiemmin kebablihaa, mutta tämä kana oli ihan "uusi" juttu!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥