perjantai 10. marraskuuta 2017

Good vibes only - Benalmadena beach time.

Niin me tehtiin, ryhdyttiin tuumasta toimeen ja suuntasimme eilen tutustumaan Benalmadenaan. Vuokrasimme meidän porukalle sopivan yhdeksänpaikkaisen tila-auton ja yhtäkkiä koko Aurinkorannikko ja sen lähialueet avautuivat edessämme. 

Benalmadena oli kaunis ja varsinkin sataman alue viihtyisä. Hämmästyin Suomalaisten turistien määrästä, sillä joka toinen vastaan tuleva tuntui puhuvan suomea. Ravintoloita tuntui olevan Marbellaa enemmän, mutta myös piraatteja myyviä rantakauppiaita oli huomattavasti enemmän ja he olivat Marbellaa aggressiivisempia.

Kävimme Paloma parkissa katsomassa vapaina juoksevia pupuja ja lintuja, joita sai syöttää ja nautimme lämmöstä ja auringonlaskusta rannalla. Illat ovat jo todella viileitä ja esimerkiksi kaksi viikkoa sitten istuimme vielä grillaamassa ulkona shortseissa. Tällä hetkellä ei tulisi mieleenkään, vaikka pääkadun lämpötolppa näyttää kahdeksaatoista. Se on kylmä nyt.

Päivälämpötilat kipuavat edelleen reilusti yli kahdenkymmenen auringossa ja tuulelta suojaisessa paikassa on jopa kuuma. Takapihan altaalla viihtyy vielä bikineissä, vaikka talvi tekee tännekin tuloaan.

Tänään olisi tarkoitus lähteä kohti Puerto Banusta ja napata kartalle taas yksi käyty Hard Rock Cafe. Viikonloppuna mahdollisesti Mijakseen katsomaan valkoisia kyliä. Näiden rantakuvien myötä siis perjantaiterkut sinne Suomeen!


2 kommenttia:

 1. Benalmadena on mukavan näköinen paikka :) Ollaan nyt oltu 2kk täällä Fuengirolassa ja siellä ollaan jokusen kerran käyty. Mijas on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, 2kk! Me ajettiin Fugen läpi kotimatkalla tuolta Benalmadenasta ja fiilisteltiin suomenkielisiä tekstejä kauppojen ikkunoissa :)
   Mijaksessa käytiin tänään ja täytyyhän sieltäkin jonkinlainen koonti tehdä, instaan kuvasin videon suklaatehtaasta, tosin se oli kyllä aika heikkolaatuinen :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥