torstai 14. joulukuuta 2017

Joulumekko on löytynyt.

Olen henkeen ja vereen väritön ponnarityttö, joka kulkee mielellään hyvin casualeissa vaatteissa. Viimeaikoina jopa aikalailla vain urheiluvaatteissa, ne kun ovat nykysin tosi kivan näköisiä ja ennenkaikkea ah, eivät kiristä mistään niinkuin farkut.

Värikkäin vaatteeni on harmaa tai tummansininen ihan muutamia, yhdellä kädellä laskettavia poikkeuksia lukuunottamatta. Itseasiassa luottovaatteeni ovat ihan vaan mustia, niinkuin luottomekkonikin.

Hankin tuon mekon jo vuosia sitten me&i:lta, olisikohan nimeltään boatneck dress tai perfect dress? Voi olla, ettei kumpikaan noista, mutta malli on klassinen ja itseasiassa edelleen myynnissä erilaisina variaatioina tässä nykyisessäkin mallistossa.


Tänään syödessäni ystäväni kanssa ikean joululounasta (ah, niin hyvää!), tuli puheeksi jostain syystä tuo nimenomainen mekko ja hän kertoi, että on päättänyt juuri luopua omasta punaisestaan. Hieman piti yskiä, sillä kyseessähän on punainen (!) mekko, mutta helppona, lähes varmana uhrina taivuin ja ostin se häneltä.

Kotiin päästyäni oli ihan pakko kuvata se teille välittömästi, sillä en kadu tuota päätöstä pätkääkään! Nyt kaapista löytyy sama mekko mustana ja punajuuren värisenä ja löysinpä itselleni juuri mekon myös jouluksi ja ehkäpä uudeksi vuodeksikin :)

Tähän väliin on pakko vielä mainita, että tänään olen ollut aamusta jo fustra -tunnilla ja hiuksia pesemättä täräytin pipon päähäni. Ehkä ette olisi edes huomanneet, mutta omaan silmään häiritsi niin paljon, että ajattelin nyt kiinnittää sitten huomion siihenkin :D

Mitäs sanotte? Aika ihana vai 

ps. puhelin toimi kameran kaukolaukasijana, tarkoitus ei ollut poseerata sen kanssa. on vaan niin helppoa väijyä itseään samaan aikaan näytöltä..

6 kommenttia:

 1. Todella upea ja sopii sulle kuin valettu! Rintavarustuskin tulee hyvin esiin. Wau! Tuo väri sopii sulle hienosti ellei täydellisesti. Jos oisit sinkku ja tuo puku päällä olis varmaan tunkua :) Iloista joulunaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onnellisesti naimisissa, joten vuoronumerot saa jäädä laitteeseen :D

   Poista
 2. Ihana mekko jota kelpaa pitää päällä noin kovassa kunnossa! Toihan on kuin tehty sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kati, olipa kivasti sanottu!
   Ja minä kun mietin, että kehtaanko näitä kuvia edes laittaa!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥