keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Vaalean aulan vaaleat silkkikukat.

Aula on yksi ehdottomia lempparipaikkojani tässä talossa, siis silloin kuin se on siisti. Useimmiten lipaston päällinen on kuitenkin täynnä hanskoja, avaimia ja muuta roinaa. Niin ja lipaston nupeista roikkuu oman takkini lisäksi pari hupparia ja miehen takit.

Aula on myös erittäin kätevä paikka säilyttää "menossa" tavaroita. Näihin lukeutuu esimerkiksi tänään varastosta haetut luistin- ja monolaatikot ja juuri varastoon samalla reissulla viedyt joululaatikot.

Meillähän on tällä hetkellä käytössä ulkopuolinen vuokravarasto ja tarkoitus olisi rakentaa ehkä jopa jo ensi kesänä pihalle oma varasto. Tämän luulisi helpottavan tietyllä tavalla asioita ja roinakasoja, sillä välimatka lyhenee, eikä varastolla käyminen ole mikään megaluokan operaatio.


Luen myös tällä hetkelllä KonMarin kirjaa, siinäkin saattaa piillä omanlaisensa ratkaisun siemen. Siivosin nimittäin kaksi laatikkoa tuosta aulassamme sijaitsevasta roinansyöjästä ja yksi muovikassi kulkeutui roskiin ja vielä isompi kassillinen päiväkotiin askartelutarvikkeita. Siinä oli siis vasta kaksi laatikkoa..

Tuskin tässä alan kuitenkaan tavaroilleni sen kummemmin juttelemaan, mutta ainakin kirjan alussa on ihan järkeen käypiä oivalluksia. Toisaalta itsehän olen täysin potentiaalinen lahkolainen, joka aina sopivan tilaisuuden ja charmikkaan puhujan tullen, hurahdan johonkin uuteen :D


Mutta se niistä rojuista ja takaisin aulaan :) Joulukoristeiden jälkeen mieli teki jotain raikasta, vaaleaa ja pelkistettyä. Siispä tähdet huspois, samoin pikkukuusi ja tilalle kukkia! Leikkokukkien jälkeen viherkasvit ovat lemppareitani, mutta tällä kertaa päädyin kestävimpiin leikkoihin, nimittäin silkkikukkiin.

Valkoiset jaloleinikit löytyivät Ikean reissulta ja tuo kaunis AmandaB:n lyhty, puoleen hintaan Honkongista. Olin jo vähän vastaavaa maljakkoa katsellut Riviera Maisonilta, mutta sadan euron hintaero ratkaisi asian nopeasti.

Mielipiteeni silkkikukista on ollut tähän saakka aika negatiivinen. Tai siis lähinnä näistä tekokukista on tullut mieleen ne tammikuisten parvekkeiden punaiset pelargoniat.. Nopeasti sitä ihminen tarvittaessa kääntää kelkkansa ja näin meidänkin kotia koristaa hurjan kätevät, hämärän tilan tekokukat!

Summa summarum, ihana vaalea aulani oli taas hetken lempipaikkani, kunnes varastolaatikot valtasivat sen. Dear Eki, rakenna meille varasto pihalle.

4 kommenttia:

 1. Meillä on tuo sama lipasto kuin teillä ja senkin nupeissa roikkuu takkeja yms. Niin ja monot sekä luistimet säilyvät kivasti lipaston edessä. Jos erehtyy laatikoista jotain tarvitsemaan, menee oma aikansa ennen kuin pääsee laatikoihin käsiksi. Täälläkin tarvitaan varastoa lisää! :) Eli, liekö vika lipastossa vai asukkaissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vika on selkeästi lipastossa :D
   Voi apua, saakohan nää vielä palauttaa.. :D

   Poista
 2. Voi Elisa kun teillä on niin kaunista! Ihailin näitä kuviasi jo eilen ja minun piti niiden pariin ihan palata, koska kuvien tunnelmasta välittyy todella lämmin mieli! Nuo silkkikukat näyttävät ihan aidoilta, tosi upeat! Meilläkin on Ikean tekokukkia, ja ne menevät lähestulkoon oikeista.
  Kiitos kun jaat hyvää mieltä kauniilla blogillasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehkä kestä sun kommenttia, kiitos ihana <3
   Tämä tässä on kyllä ihan parhaita juttuja, siis kun saa palautetta, oli se sitten minkälaista tahansa, sillä joskus sitä rakentavaakin tarvitaan.. Mutta siis mikä kommentti, kiitos Jenna <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥