tiistai 20. maaliskuuta 2018

Teetä, sympatiaa, stressiä ja kevättä.

Tässähän voidaan jatkaa täysin edellisen postauksen mainingeissa, nimittäin sisustus- ja siivousvimma jatkuu edelleen. Olen karsinut hurjasti tavaroita ja lahjoittanut tai myynyt niitä eteenpäin. Kaksi isoa kassillista pitää viedä jälleen Hopelle ja varata kirppispöytä.

Tuossa karsiessani tavaroita törmäsin rakkaisiin sisustuslehtiini ja jäin niille sijoilleni selailemaan. Tiedättekö sen siivoojatyypin, joka istuu aamulla aloitettuaan edelleen kolmelta aamuyöllä selaamassa muistoja tai muuta ihanaa jossain ullakolla? Olen juuri sellainen!

Ja vaikka päivittäin selaan erilaisia sisustuskuvia instagramissa ja pinterestissä, nämä paperiset lehdet veivät mukanaan ja saivat todenteolla rentoutumaan. Ihan erilainen fiilis käännellä kahisevia lehtiä teekupposen äärellä, kuin klikkailla pikseleitä sisältäviä tiedostoja talteen.

Teekupissa on muuten viimeaikoina ollut clipperin valkoista teetä, maustettuna joko vaniljalla tai piparmintulla. Molemmat aivan ihania ja lempeitä näin kevääseen.


Mutta rentoutumista ja lempeyttä tässä on viime päivinä kaivattukin ja niitä oikein kauniita ja pehmeitä asioita ja ajatuksia kaiken ympärille. Kärsin kovan stressin aiheuttamasta unettomuudesta, joka tarkoittaa asioiden vatvomista öisin ja zombina kulkemista päivisin.

Meidän haasteemme Erityisen kanssa ovat kulminoituneet tähän kevääseen ja näihin kuluneisiin viikoihin ja hän on tällä hetkellä kotikoulussa, odotamme paikkaa sairaalakoulusta. Tämä vaatii meiltä vanhemmilta, mutta myös muilta perheenjäseniltä valtavia ponnistuksia ja kuten sanoin, aiheuttaa kovaa stressiä.

En lähde näitä syitä sen enempää avaamaan tai käsittelemään täällä blogin puolella, mutta halusin saada tämän sydämeltäni. Blogi kun on aina ollut minulle kanava purkaa itseäni niin hyvässä kuin pahassakin, vaikka harvemmin kyllä jälkimmäisessä.

Leppoisaa kevätviikkoa sinne, tänään on nimittäin kevätpäiväntasaus ja päivä virallisesti yötä pidempi. Valoa kohti siis mennään, joka asiassa 

10 kommenttia:

 1. Voimia <3 Lähipiirissäni eräs perhe koki saavansa sairaalakoulusta valtavan avun ja tuen oman erityisensä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia <3
   Meille myönnettiin nyt 4 vkon sairaalakoulujakso ja iloisin mielin otimme vastaan :) Uskomme, että tekee oikein hyvää ja onhan se nyt parempi kuin kotikoulu :D Ainakin tämä kotikoulu :D

   Poista
 2. Voimia teidän perheelle! Virtuaalihalaus näin netin välityksellä.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Piia!
   Voimia ja jaksamista tässä on tarvittu, mutta tällä hetkellä tilanne on jo huomattavasti valoisampi kuin tämän tekstin kirjoittamisen aikaan <3
   Asiat järjestyy kun vaan jaksaa uskoa <3

   Poista
 4. Tsemppiä ja voimia vaikeaan tilanteeseen! Hyvä, jos ehdit vähän rentoutua itsekin välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!
   Tässä on ollut pakko priorisoida myös omaa oloa ja niin se vaan on, että kyllähän se on auttanut <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥