tiistai 13. maaliskuuta 2018

Toivepostaus - teinipojan huoneen sisustus.

Postausta teinipojan huoneen sisustuksesta on toivottu useammin kuin kerran ja vihdoin pääsin kiinni aiheeseen. Tervetuloa ihmettelemään siis johtojen määrää! 

Tämä huone on harvemmin kuvauskunnossa, vaikkakin yleensä aika perussiisti. Oikeastaan ainoa ongelma ovat likavaatekasat, jotka kerääntyvät lattialle ja siirtyvät pyykkikoriin vasta kun "täällä ei ole enää puhtaita vaatteita" -aika koittaa. 

Lähtökohtaisesti huoneeseen ei kerry kuitenkaan likaisia astioita, sillä meillä ei ole ainakaan toistaiseksi ollut lupa syödä omassa huoneessa. Pidän siitä, että syömme yhdessä suurimman osan päivän aterioista ihan ruokapöydän ääressä, ehtivät kyllä ihan tarpeeksi hautautua tuonne suljettujen ovien taakse muutenkin..

Tämä huone on alunperin suunniteltu varastoksi ja siksi siinä on myös oma uloskäynti. Kyseessä on kapea, piirun verran yli 2 metriä leveä huone ja olisiko pituutta ehkä viitisen metriä. Pitäisi ihan mitata, tämä oli siis puhdas arvio.


Sänky on sijoitettuna huoneen päätyyn ikkunan alle puhtaasti siitä syystä, että se on järkevin vaihtoehto tilankäytöllisesti. Kysessä on sohvasänky, jonka saa levitettyä 160cm leveäksi ja jossa on kaksi patjaa päällekkäin. 

Maalaus- ja sisustuspuuhat ovat vielä kesken ja tarkoitus on maalata tuo päätyseinä tummemmalla harmaalla. Tällä hetkellä se on vaaleanharmaa. Poika itse on toivonut sinne tiilitapettia ja tämä onkin harkinnassa. Hän on aikalailla aina kotona ja aina omassa huoneessaan, joten on supertärkeää, että myös viihtyy siellä :)

Huoneessa ei ole erillisiä vaatekaappeja ja vaatesäilytys on toteutettu tilavalla, mutta matalalla ja suht kapeahkolla lipastolla. Koska huone on kapea, sinne ei ihan hirmuisen syvää lipastoa edes voi laittaa ja lipaston vastapäiseltä seinältä löytyy työpöytä työskentelytiloineen.

Huone on hyvin yksinkertainen ja selkeä, sillä meidän Erityinen ei kestä kuormitusta ympärillään, tuli se sitten mistä tahansa. Päivän mittaan kerrytetty olo on helppo rauhoittaa omissa oloissa huoneessa, jossa ei ole turhaa tavaramäärää.

Vielä ollaan vähän vaiheessa, mutta eiköhän tästä saa aika hyvän kuvan :)

2 kommenttia:

 1. Tää huone on tosi kiva! Puhelimella tsekkasin postauksen jo aiemmin, mutta en päässyt kommentoimaan. Mullekin kelpais :) Ei aina vaadi suurta tilaa, jos järjestys on kompakti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun tulit uudestaan kommentoimaan :)
   Ollaan itsekin tosi tyytyväisiä tähän, noita hyllyjä pitää ehkä vielä muuttaa ja ainakin ulko-oveen asentaa rullaverho. Muuten on kyllä mieleinen ja ipanakin tykkää :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥