perjantai 27. huhtikuuta 2018

Kun syntymäpäiville saapui ihan oikea Tuhkimo ja vaivattomin kakku.

Huh! Mistähän sitä aloittaisi.. Paperilla kolmetoista viisi-kuusivuotiasta ei tuntunut lainkaan pahalta, mutta kieltämättä sellaiset pienet kauhun väreet hiipivät selkärankaa pitkin kattaessa pöytää. Aika monta tuolia nimittäin..

Miten sitä pärjäisi? Entä jos kaikki muuttuu kaaokseksi karkin jälkeen? Varmasti ajatuksia, joita osa vanhemmista pyörittelee päässään syntymäpäiväjuhlien alla. Mutta hyvinhän se meni, niinkuin aina :)


Olin jo aiemmin törmännyt facebookissa mainokseen, jossa juhliin voisi tilata ihan oikean prinsessan käymään. Vaihtoehtoja olisi pilvin pimein aina Elsasta Arieliin. Olin jo unohtanut tämän, kunnes eräs ystäväni kertoi, että Prinsessa oli vieraillut heillä ja siitä se idea sitten lähti.

Meillähän on syntymäpäivät juhlittu sukulaisten ja kummien kesken jo helmikuussa, mutta kaverisynttärit antoivat odottaa. Jotenkin aina on jotain ja isosiskokin täytti tammikuussa kymmenen. Hänen juhlansa juhlittiin ulkoporealtaan ja elokuvan merkeissä ja vihdoin saimme myös Pienimmän kavereille kirjoitettua kortit.

Otin Prinsessaan yhteyttä ja homma sujui helposti viestien välityksellä. Valitsin Prinsessapaketin 13 hlö:lle ja jäin odottamaan. Prinsessa saapui ajoissa ja kaikki oli täysin kuvauksen mukaista. Ohjelmaan kuului kasvomaalausta, kakkuhetkeä ja kuvausta. Lapset saivat jokainen myös pienet yllätykset.

Itse Prinsessa oli loistava esiintyjä ja tehnyt taustatyönsä esimerkillisesti. Vastaili lasten kysymyksiin ilmekään värähtämättä ja erittäin sujuvasti. Kerrassaan hurmaava persoona.


Kakkuna oli tänä vuonna tällä allergiselle puffet-jäätelöistä tehty keko. Supernäppärä, sillä jokainen sai ottaa omansa, eikä lusikoitakaan tarvittu. Tämänhän voi halutessaan koristella näyttävämmäksi vaikka marengeilla, ne eivät vaan meidän kananmuna-allergiselle sovi. Oikeastaan tuo on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva!

Mutta nyt olen viinilasilliseni ansainnut ja nautinkin sen juhlapöydästä jääneiden lihapulla-juustotikkujen kanssa :D Mukavaa perjantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

ps. Prinsessan facebook-sivut löydät TÄSTÄ.

5 kommenttia:

 1. Nämä synttärit, missä "oikea" prinsessa mukana niin on ideana jotain niin ihanaa ja aivan varmasti uppoaa lapsiin :) Ja ihana kakku-ideakin kyllä ainaisen kermakakun vaihtoehdoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näky kun yhden lapsen kasvot vetivät ihan vakaviksi, kun hän ei meinannut uskoa mitä tapahtuu <3 Prinsessa oli myös loistava ohjelmankehittäjä tällaiselle ideaköyhälle äidille :D

   Poista
 2. Kiva idea kakuksi! Meillä oli just pari viikkoa sitten lasten synttärit ja mentiin kans helpolla :D Meillä oli keko donitseja! Blogistani löytyy kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Donitsikeko toimii varmasti just loistavasti!
   Meillä on pari kertaa ollut isommalla berliininmunkkeja samalla idealla :D

   Poista
 3. Paljon onnea. Mahtava kakku ja kaunis Tuhkimo :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥