sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Hei hei toukokuu - tervetuloa kesäkuu.

Oi, ihana toukokuu! Viimeiset kolme toukokuuta ovat olleet osiltaan superlämpimiä. Tämä toukokuu tekee siinä poikkeuksen, että lämpöä ja hellettä on riittänyt ja riittänyt. Vaikka inhoan sellaista "odota vaan.." pahanilmanlintuilua, on tämä lämmön tuoma onni tuonut tullessaan myös pienen luopumisen pelon. En haluaisi luopua tästä.

Toukokuu oli tapahtumarikas ja yllättävä. Aloitin yhtäkkiä uudessa työpaikassa, sillä sain puhelun työpaikasta, jota en ollut edes hakenut. Tarjous oli kuitenkin niin houkutteleva, että tässä sitä nyt ollaan. Uuden ja jännittävän edessä. Kesäsuunnitelmat heittivät häränpyllyä, mutta jaksan uskoa siihen, että kaiken saa kuitenkin aina järjestymään.

Kotona on tapahtunut sellaista mikrosisustamista, eli ihan pienillä muutoksilla ollaan tuotu mukavuutta arkeen. Tähän voi lukea esimerkiksi päiväpeiton ja pellavalakanat. Juhlittiin myös kolmet kevätjuhlat ja päiväkodin aikuisia muistimme herkullisilla marengeilla

TOP 3:Kesäkuu onkin sitten vielä aikamoinen yllätys ja suunnitelmia on loppuviimein todella vähän. Ensi viikonloppuna matkustamme Power Parkiin kisaamaan Summer Cheer Cupissa, mutta siinä ne sitten oikeastaan ovatkin. Mennään avoimin mielin ja otetaan vastaan, mitä on tulossa :)

Iloa kesäkuuhunne 

12 kommenttia:

 1. I like your bunch of Lemmikki. Very delicate and cute flowers.
  Enjoy a sunny Sunday!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uudesta työpaikasta. Ja, kyllä kaikki järjestyy! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tosiaan yllättäen tuli eteen, mutta päätin hypätä kyytiin :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Onnea uuden työpaikan johdosta!

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä niin ihana toukokuu :) Paljon onnea sinulle!

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle työlle.
  Yleensä kaikki hyvä tylee niin yllättäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta ja mä olen muutenkin vähän sellainen, että yritän luovia elämän aallokossa. Ottaa vastaan sen mitä tulee ja sopeutua <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥